Tuorein sisältö

Call of Duty -näyttelijä ja striimaaja onnistui saamaan huijaripariskunnalle bannit Twitchistä

15.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 3298 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuosittu battle royale -räiskintä Call of Duty: Warzone täytti viime viikolla jo vuoden, mutta tästä huolimatta pelijulkaisija Activision ei ole erityisen hyvin onnistunut siistimään peliä sitä vaivaavista huijareista.

Hieman lohdutusta voi kuitenkin tuoda tieto taas kahden huijarin kiinnijääminen sekä näiden Twitch-tilien jäädyttämisestä. Huijarit jäivät kiinni, kun Call of Duty: Modern Warfare ja Call of Duty: Warzone -peleissä Mara-hahmoa näyttelevä Alex Zendra twiittasi Twitchille Sarah "Icy Vixen" Bellesin huijaamisesta turnauksessa.Pian tämän jälkeen väki kiinnostui myös Bellesin puolison BeardedBangerin Twitch-kanavasta ja alkoi tarkemmin tutkimaan tämän aiempia lähetyksiä, joista etenkin Warzone-huijarien paljastamiseen keskittynyt tubettaja BadBoy Beaman löysi useita hyvin selviä esimerkkejä aimbotin käytöstä.Huijaripariskunnan saaman huomion seurauksena molempien Twitch-kanavat siis jäädytettiin mutta vielä on hieman epäselvää, oliko bannien syynä huijaaminen peliturnauksessa vai esimerkiksi huijaaminen myös Twitch-seuraajien hankkimisessa, sillä BeardedBanger kehui hieman epäilyttävästi saaneensa vain 11 päivässä Twitch-kumppanuuteen vaaditun seuraajamäärän.

Tietenkään ei myöskään ole tietoa, onko huijarien toiminta johtanut Activisionin puolelta siihen, että molempien pelaajien pelitilit olisi suljettu. Joka tapauksessa tämäkin tapaus on jälleen ikävä esimerkki siitä, kuinka röyhkeän julkisesti osa huijareista toimii yhä koska pelifirma ei ole saanut huijaamista kuriin.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sehän kävi nopeasti!... Fani korjasi GTA Onl... >

Keskustelut (4 viestiä)

Herpy

16.03.2021 klo 17.53

Hieman tulee vanhoja kunnon United Offensive -aikoja ikävä, silloin lähes poikkeuksetta kaikki vastaantulevat pelaajat olivat herrasmiehiä jotka pelasivat taidolla ilman tällaista naurettavaa kikkailua.
lainaa
Herpy

16.03.2021 klo 18.05

...toki voi myös olla että aika on kullannut muistoja .
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.03.2021 klo 18.24

Nykyään monella tuntuu olevan parin millisekunnin reaktioaika, siihen tietenkin sisältyy tähtääminen ja ampuminen. Ehkä olen itse huono pelaaja.
lainaa
dfhfj454673

16.03.2021 klo 22.52

Käsien heiluminen Arma- tyyliin niin alkaahan erottumaan aimbotin käyttäjät.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova