Tuorein sisältö

Nyt on kosmista tankkisotaa - World of Tanks Blitz ampui pienoismallin stratosfääriin

23.03.2021 klo 22.30 | Luettu: 606 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJuhlistaakseen ihmiskunnan ensimmäistä miehitettyä avaruuslentoa ovat World of Tanks Blitz -pelin kehittäjät pyhittämässä koko huhtikuun erilaisille avaruusteemaisille pelitapahtumille. Kosmisen kuukauden pelinkehittäjät aloittivat myös näyttävästi lähettämällä ensimmäisen panssarivaunun korkealle ilmakehään, tosin kuitenkin vain 1:32 suhteessa olevan pienoismallin Tier VI Cromwell BP -tankista.Tankki ei aivan päässyt avaruuteen saakka mutta kiipesi stratosfääriin saakka, päästen korkeimmillaan 24 kilometrin korkeuteen. Lisäksi pienoismalli pääsi vielä turvallisesti takaisin maankamaralle.

World of Tanks Blitzissä koko huhtikuun ajan on myös korkealentoista tankkitoimintaa kun peli saa neljä erilaista pelitapahtumaa kuten Galaxy Riches, Burning Games, The Sheridan Rocket ja Gravity Force. Näistä viimeisessä tapahtumassa tankit kirjaimellisesti lähtevät lentoon, kun panssarivaunut saavat mahdollisuuden hypätä ja toimia ilmassa.

Lisää huhtikuun pelitapahtumista kuullaan tänään kello 23.00 Suomen aikaa alkavassa YouTube-livestriimissä. Alta taas löytyy video pienoismallin matkasta ilmakehään.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Vielä on hetki aikaa... Majuri Päivitys! Ser... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova