Tuorein sisältö

Viikinkejä, rekkakisoja, rakettireppuilua ja retrohenkistä räiskintää - tässä huhtikuun Xbox Live Gold -pelit

30.03.2021 klo 22.30 | Luettu: 664 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on jälleen julkistanut Xbox Live Gold -jäsenille huhtikuussa annettavat pelit, jotka eivät tällä kertaa pidä sisällään isoja hittejä vaan enemmänkin keskiluokan tarjontaa. Tällä kertaa tarjonnassa on viikinkiaiheinen toimintaroolipeli, rekka-autoihin keskittynyt kilpa-autopeli, räiskintää rakettirepun kanssa sekä jatko-osa kulttipeli Contra: Hard Corpsille.

Huhtikuussa ladattavissa olevat pelit ovat siis:
Vikings: Wolves of Midgard (Xbox One, 1.-30.)
Truck Racing Championship(Xbox One, 16.4.-15.5.)
Dark Void (Xbox 360, 1.-15.4.)
Hard Corps: Uprising (Xbox 360, 16.-30.4.)

Diablo-henkistä mätkettä etsiville Vikings: Wolves of Midgard on ilmeisesti vähintään tutustumisen arvoinen mutta Capcomin vuonna 2010 julkaisema Dark Void ansaitsee V2.fi:n 2/5 arvostelun perusteella tutustumisen lähinnä musiikkiensa puolesta.

Retrotäiskintöjen ystäville Hard Corps: Uprising on kuitenkin ehdottomasti lataamisen arvoinen ja videoiden perusteella Truck Racing Championship on ainakin ihan nätin näköinen.

Kaikki saatavilla olevat pelit pyörivät taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta myös Xbox Series X|S -konsoleilla ja Xbox 360 -pelit myös Xbox Onella.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Aasialainen pelijätt... Kiinan poliisi pidät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova