Tuorein sisältö

Polttopalloa pääsiäisenä - Knockout Cityn avoin beta käynnissä aivan pian

02.04.2021 klo 17.00 | Luettu: 502 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kilpailullinen polttopalloa muistuttava moninpeli Knockout City on avoimessa betatestissä 2.-4. päivä tätä kuuta, eli mukaan pääsee alla olevan aikataulun mukaisesti - PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä, PC:llä (Origin, Steam, Epic Games), PlayStation 5:llä ja Xbox Series -konsoleilla. Kaikki alustoilla voi pelata toisten alustojen pelaajia vastaan.

Team KO
Start time: April 2 at 9 a.m. ET / 6 a.m. PT / 3 p.m. CEST / 10 p.m. JST
End time: April 4 at 9 p.m. ET / 6 p.m. PT / 3 a.m. CEST / 10 a.m. JST

Face-Off
Start time: April 2 at 9 a.m. ET / 6 a.m. PT / 3 p.m. CEST / 10 p.m. JST
End time: April 3 at 2 p.m. ET / 11 a.m. PT / 8 p.m. CEST / 3 a.m. JST

Diamond Dash
Start time: April 3 at 2 p.m. ET / 11 a.m. PT / 8 p.m. CEST / 3 a.m. JST
End time: April 4 at 9 p.m. ET / 6 p.m. PT / 3 a.m. CEST / 10 a.m. JST


Lisätietoa täältä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pitkällekin perjanta... Sonyn ensimmäinen Xb... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova