Tuorein sisältö

Sony linjasi - eilen PlayStation Now -palveluun saapuneet uutukaiset eivät päivity PlayStation 5 -versioiksi

07.04.2021 klo 20.00 | Luettu: 1262 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme eilen, kuinka Sonyn maksullinen pilvipelipalvelu PlayStation Now sai lisäystä Borderlands 3:sta, Marvel’s Avengersista ja The Long Darkista. Push Square kuitenkin tutki asiaa hieman tarkemmin ja huomasi, että Marvel’s Avengersista ja Borderlands 3:sta on saatavilla ainoastaan PlayStation 4 -versiot, eikä PlayStation 5 -versiota näin ollen pysty lataamaan. Ensimmäisenä asian luultiin olevan tekninen ongelma, toisin kuitenkin kävi.

Myöhemmin Sony vahvisti, että kyseessä on tarkoituksellinen linjaus, ei ongelma. Sonyn linjaus saattaa kuitenkin herättää joissakin pelaajissa närää, sillä siitä ei ole mainintaa esimerkiksi uusimmassa PlayStation Blog -kirjoituksessa. PlayStation Now -sivustolla mainitaan toki yleisesti, että tilauspalvelun käyttäjille avautuu kirjastollinen Playstation 2-, PlayStation 3- ja PlayStation 4 -pelejä. Summa summarum, mikäli pelaat uutukaisia PlayStation 5 -konsolilla, et pääse nauttimaan uuden sukupolven konsolille tehdyistä extraherkuista.

Push Squaren uutisen mukaan tilauspalvelu voisi olla hieman selkeämpi kertoessaan, mistä ominaisuuksista tilaajat pääsevät nauttimaan ja mistä eivät. Tilanne on erityisen sekava niiden pelien kohdalla, jotka on julkaistu alun perin PlayStation 4:lle, mutta päivittyneet automaattisesti myös PlayStation 5 -versioiksi.
V2.fi | Miia Lyyra
< Ensimmäinen osa Supe... Huhu: Syksyllä markk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova