Tuorein sisältö

Huhu: Syksyllä markkinoille pärähtävä Battlefield saapuu heti julkaisussa osaksi Xbox Game Passia

07.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 1660 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Xbox Era -podcastin uusin jakso on herättänyt huomiota räiskintäpelien ystävissä, uutisoi Wccftech. Pelimaailman tietovuodoista tunnettu Shpeshal Ed kertoi podcastissa, että eräs tänä syksynä markkinoille saapuva AAA-luokan ensimmäisen persoonan räiskintäpeli saapuu heti julkaisupäivänä osaksi Microsoftin Xbox Game Passia.

Uutisoimme maaliskuun alussa, kuinka tänä vuonna markkinoille on saapumassa kolme räiskintäpeliä: Call of Duty, Battlefield ja Halo. Podcastissa puhuttiin nimenomaan kolmannen osapuolen tekemästä pelistä, joten Halosta ei ole kyse tässä tapauksessa. Halo Infite saapuu myös joka tapauksessa osaksi Xbox Game Passia. Call of Dutylla taas on perinteiseen tapaan sopimus Sonyn kanssa. Jäljelle jää Battlefield, jonka puolesta liputtavat myös tunnetut tietovuotajat Tom Henderson ja Okami.

Microsoft, EA tai kukaan muukaan ei ole ottanut kantaa huhuun, joten nähtäväksi jää, mikä kolmannen osapuolen kehittämä ensimmäisen persoonan AAA-luokan räiskintä saapuukaan osaksi pelipassia.


V2.fi | Miia Lyyra
< Sony linjasi - eilen... Ensi kuussa se saapu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova