Tuorein sisältö

Ensimmäistä The Last of Usia tehdään uusiksi PlayStation 5:lle?

09.04.2021 klo 17.57 | Luettu: 3870 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo huhuista, joidan mukaan The Last of Us -pelistä ollaan tekemässä uusioversiota. Tietojen mukaan peliä työsti ensin Visual Arts Service Group, mutta ilmeisesti touhu ei sujunut, koska versiointi on taas Naughty Dogin huomassa.

Sama huhulähde kertoo myös, että Days Gone 2 -toiveet saa unohtaa. Vaikka ensimmäinen peli olikin jonkinmoinen menestys, Sony ei antanut Sony Bendille vihreää valoa kakkososan kehittämiselle. Sony Bendillä oli ollut myös tekeillä esiosa Uncharted-sarjalle, mutta ilmeisesti sitäkään ei tulla nyt näkemään. Osittain myös siitä syystä, että Bendillä pelättiin, että studio sulautetaan osaksi Naughty Dogia.

Huhuilujen mukaan joillain Sonyn omistamilla studioilla ollaan hieman huolissaan siitä, että emofirma vaikuttaisi keskittyvän vain varmoihin jättihitteihin. Yksi merkki tästä on ollut myös Sony Japan -studion alasajo.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomen armeijan arke... Apex Legendsin kahde... >

Keskustelut (5 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2021 klo 18.11 8 tykkää tästä

Tuota noin niin, nyt joku roti? Eihän siitä edellisestä remasterista ole kuin jokunen vuosi, saati että se visuaalisesti "juuri mitään" kaipaisi.
lainaa
Skb

09.04.2021 klo 19.05 6 tykkää tästä

Days gone 2 olisin ottanut paljon mieluummin.. Last of us remake on täysin turha julkaisu..
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

09.04.2021 klo 20.09 5 tykkää tästä

Mikko kirjoitti:
Tuota noin niin, nyt joku roti? Eihän siitä edellisestä remasterista ole kuin jokunen vuosi, saati että se visuaalisesti "juuri mitään" kaipaisi.

Olen samaa mieltä. Miten peliä mukamas saa parannettua ja modernisoitua? Asettiko PS3:n hankalasti ohjelmoitava rauta niin isoja esteitä pelin visiolle, että niiden takia tehdään koko peli uusiksi? En ymmärrä, onko Neil Druckmannilla iskenyt suuruudenhulluus?
lainaa
Rege_pestis

09.04.2021 klo 20.29 1 tykkää tästä

Mikko kirjoitti:
Tuota noin niin, nyt joku roti? Eihän siitä edellisestä remasterista ole kuin jokunen vuosi, saati että se visuaalisesti "juuri mitään" kaipaisi.

Kunhan pelissä on trophyt uudelleen kerättävissä, niin mielellään tahkon vielä pari kertaa niiden vuoksi tarinan läpi.
lainaa
jannu

11.04.2021 klo 07.11

Itselle kyllä nyt väkisin tuli mieleen että voiko nyt oikeasti pitää huhut paikkansa kuulostaisi vaan jotenkin omaan korvaan tosi tyhmältä tehdä last of usista remake ja että days gone 2 ei tulisi. Last of us ei todellakaan tarvitse remakea se on aivan mahtava peli tuollaisenaan ja tosiaan ei siitä nyt ole kuin vasta 6-7 vuotta kun siitä tehtiin remastered versio ja mielestäni grafiikoidenkin puolesta aivan loistava vielä tänä päivänäkin jotenkin toivoisin enemmän jatkoa last of usille tai ihan jotain aivan uutta peliä ja unchartedikin olisi joo kiva mutta ei enää nathan drakea ehkä hänen tyttärensä voisi olla pääosassa ja sit nähtäisiin jossain pikkuroolissa nathan ja elena ja sully sekä muita henkilöitä. No Days gone mielestäni aivan mahtava peli kanssa ja se mielestäni ansaitsi ehdottomasti jatkoa ja moni ihminen sitä toivookin että en nyt näe järkeä että jätettäisiin tekemättä. Lopuksi täytyy sanoa että huhut on aina huhuja ja en kyllä todellakaan nyt usko tähän huhuun.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova