Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 10|04|2021: Muistin kellotuksen maailmanennätys, uutta Super X Fi:tä ja uusia kytkimiä

10.04.2021 klo 20.00 | Luettu: 1205 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kesä lähestyy ja laitevalmistajatkin ovat piristyneet, joten tällä viikolla postilaatikkoon kilahteli taas ihan mukava määrä laitejulkistuksia.


Creativelta kerrotaan, että markkinoille on tulossa Sound Blaster GC7, joka on uuden tuotesarjan ensimmäinen pelikäyttöön suunniteltu "premium-tason" DAC ja vahvistin -äänikortti. Laitteessa on yhden käden säätimet, ohjelmoitava painikkeet sekä Super X Fi -ominaisuus. Sen luvataan olevan Creativen kaikkien aikojen monipuolisin ulkoinen äänikortti. Hintaa vekottimella on noin 150 euroa (170 dollaria).


Yhdessä saapuneessa lehdistötiedotteessa HyperX ei tiedottanut varsinaisesti uudesta tuotteesta, vaan siitä, että firma on onnistanut kellottamaan HyperX Predator DDR4 -muistin 7156 megahertsiin. Ennätyksen teki MSI OC Team Taiwanista käyttäen MSI:n emolevyä ja Intelin i9 -prosessoria.


HMD Global kertoo uudesta Nokia X -älypuhelinmallistosta, jolle luvataan kolmen vuoden takuu, kuukausittaiset tietoturvapäivitykset sekä uudet Android-versiot (14 asti). Siihen kuuluvat mm. Nokia X10 ja X20. Lisäksi lanseerattiin uusi G-mallisto, jonka akku kestää jopa kolme päivää, sekä Nokia Lite Earbuds -nappikuulokkeet. X20:ssa on 6,67 tuuman näyttö, 32 MP sekä 64 MP kamerat sekä Snapdragon 480 5G. Suositushintoja ei vielä julkistettu, puhelimet tulevat kauppoihin toukokuusta alkaen.


Creative lähestyi myös toisella SXFI-laitteen julkistuksella. SXFI AIR GAMER -kuulokkeet yhdistävät SXFI Air - ja SXFI Gamer -kuulokkeiden ominaisuudet luvaten langatonta viiveetöntä ääntä pelaajille (Bluetooth 5.0) sekä elokuva- ja musiikkiharrastajille sekä parempaa puhelulaatua etätyöläisille. Ominaisuuslistalta löytyy SXFI:n lisäksi CommanderMic sekä GamerChat, joka hyödyntää samanaikaisesti USB-C- sekä Bluetooth-yhteyttä. Hintaa niillä on noin 140 euroa.


Motorolan moto g100 -mallista on uutisoitu aiemmin, mutta Motorola muistuttaa, että laite tukee uutta Ready For -alustaa - sen mukana tulee sekä jalusta että USB-C-HDMI-kaapeli, jolla puhelimen voi liittää mihin tahansa HDMI-näyttöön. Näin isompaa näyttöä voi käyttää tietokoneen tyyliin mobiilityöpöytänä, tv-sovellusten katsomiseen, pelaamiseen sekä videochattailyyn. Koko paketin hinta on 499 euroa.


HyperX kertoo lisänneensä Alloy Origins -näppäimistövalikoimaan vaihtoehdoksi HyperX Blue Switch -kytkimet. Niissä on lyhyt aktuaatio ja lupaus kestävyydestä 80 miljoonaan naksautukseen. V2.fi testasi äskettäin HyperX Alloy Origins 60 -näppäimistön. HyperX Alloy Origins Core Mechanical Gaming Keyboard sinikytkimillä maksaa 110 euroa.






V2.fi | Manu Pärssinen
< MMO-räiskintä Enlist... Outriders-pelaajat k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova