Tuorein sisältö

Onko sinusta Pohjoismaiden kovimmaksi mättömestariksi? Kaikille avoin Tekken 7 -turnaus Across the North alkaa tällä viikolla

12.04.2021 klo 20.15 | Luettu: 1197 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ensi viikonloppuna on aika ottaa selville Pohjoismaiden kovin Tekken-pelaaja, kun Across the North -taistelupeliturnaus järjestetään jälleen, tällä kertaa perinteisenä yksilöturnauksena eikä maakohtaisena joukkuekisana kuten viimeksi.

Turnauksen sponsorina toimii Bandai Namco Nordic ja palkintopotti on 500 euroa, joka jaetaan top 3 -sijojen kesken. Tämän lisäksi kärkikolmikolle on luvassa Tekken-hupparit sekä harvinaiset pelin uuteen Lidia Sobieska -hahmoon liittyvät lahjapaketit.

Turnaus pelataan pelin PC-versiolla ja se on avoin kaikilla Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa asuville näiden kansalaisuudesta huolimatta. Turnaus pelataan kaksoiseliminointi-järjestelmällä, jossa pelaajat tippuvat kokonaan turnauksesta pois hävittyään kaksi kertaa.

Turnauksen ilmoittautuminen sulkeutuu tämän viikon torstaina 15. päivä huhtikuuta kello 21.00 Suomen aikaa ja tällä hetkellä ilmoittautuneita on 84 henkeä eli mestaruudesta tullaan käymään kova kamppailu. Lisätietoa turnauksesta sekä siihen ilmoittautuminen löytyvät osoitteessa https://smash.gg/tournament/across-the-north-1.

Itse turnaus käynnistyy lauantaina 17. päivä kello 14.00 ja sitä voi seurata suorana Twitchissä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pikkuautot vipeltävä... Activision vie selai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova