Tuorein sisältö

Tunnettu japanilainen Super Potato -pelikauppa myy nyt myös eBayn kautta

24.04.2021 klo 11.00 | Luettu: 1443 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Japanissa Akihabarassa sijaitseva Super Potato -pelikauppa on avannut kaupan myös eBayn puolelle. Super Potato on paikka, jossa moni pelaaja yleensä haluaa vierailla Japanin matkallaan, sillä kauppa on täynnä lattiasta kattoon kaikenlaisia pelejä, konsoleita ja muuta peliaiheista tavaraa.

Ihan koko valikoimaa eBayssa ei kuitenkaan ole, ja tällä hetkellä Super Potatolla on kauppapaikalla myynnissä 217 tuotetta. Katalogista löytyy muun muassa Super Famicom -pelejä, muutama PlayStation-peli sekä Nintendo 64 -konsoli tietenkin Japanin versiona. Kauppatietojen mukaan näyttäisi siltä, että Super Potato postittaa myös Suomeen.

Mikäli kurkistaminen Super Potato -pelikauppaan kiinnostaa, kannattaa kääntyä YouTuben puoleen ja etsiä lukuisten matkailevien pelaajien kuvaamia videoita katsottavaksi.Lähde: The VergeV2.fi | Miia Lyyra
< Tältä näyttää Valora... Jälkisäteistä kärsiv... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.04.2021 klo 11.10 2 tykkää tästä

Super Potato on ennen kaikkea nähtävyys, koska valikoima on kattava, ja semmoinen "last stop" kun oikein kovasti haluat jotain eikä hinnalla ole niin väliä. Edullisia löytöjä tekee helpommin esim. Mercari-palvelusta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova