Tuorein sisältö

Humble Bundle rajoittaa jatkossa hyväntekeväisyyteen menevää rahamäärää

25.04.2021 klo 14.00 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Humble Bundle ilmoitti, että toukokuusta lähtien pelipakettien kohdalta poistetaan liukusäätimet, joiden avulla ostajat ovat voineet määritellä rahasummasta osuuden hyväntekeväisyyteen. Jatkossa liukusäätimet korvataan valmiilla vaihtoehdoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jatkossa hyväntekeväisyyteen voi lahjoittaa enintään 15 prosenttia pelipaketin hinnasta. Aiemmin ostajat ovat itse voineet määrittää, miten raha jakautuu Humble Bundlen, pelin julkaisijan ja hyväntekeväisyyskohteen välillä.

Yhtiön julkaisemassa blogikirjoituksessa Humble Bundlen väki pyytää anteeksi viime kuussa kokeilemaansa testiä, jossa liukusäätimet muuttuivat jo osalla käyttäjistä valmiiksi vaihtoehdoiksi. Yhtiön kokeilu aiheutti hämminkiä, sillä asiasta ei tiedotettu ennakkoon kokeiluun joutuneille ostajille. Kirjoituksessa pahoitellaan tapahtunutta.

Muutos on aiheuttanut närää joidenkin pelipaketteja ostavien keskuudessa, sillä heidän mukaansa Humble Bundle on ahne. Sivusto on tunnettu hyväntekeväisyydestä, mutta nyt ostajien valintaa rajoitetaan merkittävästi. Jotkut ostajat ovat taas kertoneet, että muutos on hyvästä, sillä hyväntekeväisyyteen rahan antamisen ei pitäisi olla siitä kiinni, saako vastinetta vai ei. Halutessasi voit lukea käyttäjien ajatuksia muutoksesta alla olevan twiitin kommenttiketjusta.



Lähde: Kotaku



V2.fi | Miia Lyyra
< Teemu Pukki valittii... Titanfallin ja Apex ... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

25.04.2021 klo 16.15

Enää ei vissiin voi antaa kaikkea tekijöille, aina menee osa myös muualle.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

25.04.2021 klo 17.10

15% on tähän asti ollut se osuus minkä olen jakanut deveille ja humblelle, mutta aika harvakseltaan noita on viime vuosina ostanut.

Eihän tämä nyt sinänsä yllätä IGN:n oston ja perustajien lähdön jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova