Tuorein sisältö

Konami ilmoitti jättävänsä väliin tämän vuoden E3-verkkotapahtuman mutta kertoo työstävänsä yhä useampia peliprojekteja

02.05.2021 klo 11.00 | Luettu: 1259 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKonami on ilmoittanut jättävänsä sittenkin väliin tämän vuoden virtuaaliseksi muuttuneen pelialan E3-tapahtuman. Syyksi pelifirma kertoo sen, ettei yksinkertaisesti ole vielä valmis esittelemään tulevia projektejaan messuilla mutta haluaa vakuuttaa faneille useamman avainprojektin olevan täydessä kehityksessä ja joista tullaan kuulemaan vielä lisää tulevina kuukausina.Japanilaisen pelinkehittäjän ilmoitus tulee alle kuukausi sen jälkeen kuin E3-tapahtumaa järjestävä Entertainment Software Association (ESA) ilmoitti sen siirtymisen kokonaan verkossa järjestettäväksi ja Konamin olikin alun perin tarkoitus olla mukana.

Huolimatta Konamin päätöksestä jäädä pois tapahtumasta ESA julkaisi itse myös hyvin positiivisen tiedotteen, jossa kertoo tukevansa täysin japanilaisen pelifirman päätöstä ja odottavansa Konamin tulevia julkistuksia.

Nähtäväksi jääkin mitä Konamilla mahtaa tällä hetkellä olla työn alla, sillä japanilaisfirma ei ole käytännössä uuden eFootball PES -pelin lisäksi julkistanut mitään. Aiemmin on tietenkin ollut huhuja Silent Hill -pelisarjan paluusta mutta sarjan faneilta penseän vastaanoton saaneen Metal Gear Surviven jälkeen on vaikea tietää aikooko Konami vielä yrittää rutistaa MGS-sarjasta jotain irti ilman Hideo Kojimaa.

Ainakin Konami sai julkaistua viime vuonna varsin mainion PC Engine/TurboGrafx/CoreGrafx -minikonsolin, jonka V2.fi:n testi kannattaa tietenkin lukea.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... CD Projekt Redin pom... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

03.05.2021 klo 23.35

Konami ei ole yksinkertaisesti valmis julkistamaan täydellistä siirtymistään siirtymistään pachinkoihin ja mobiilipeleihin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova