Tuorein sisältö

Ubisoftia piinasi häirikkö: valehteli panttivangeista ja pommiuhasta, halusi bannausoikeudet Rainbow Sixiin

03.05.2021 klo 16.43 | Luettu: 1934 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamesindustry kertoo, että viime marraskuussa Ubisoftia häiriköinyt pelaaja ei jättänyt tempaustaan vain yhteen kertaan.

Marraskuussa poliisit saapuivat Ubisoft Montrealin studiolle, koska hätäkeskukseen oli ilmoitettu panttivankitilanteesta. Väitteenä oli, että Ubisoftin tiloissa oli otettu parikymmentä panttivankia, mutta tilanne osoittautui huijaukseksi. Joulukuussa sama henkilö taas väitti laittaneensa pommin lähelle Ubisoftin työläisten lastenhoitopaikkaa. Tammikuussa oltiin taas "panttivankitilanteessa" ja tällä kertaa soittaja väitti myös, että jotakuta firman johtajista oli ammuttu.

Kolmannen puhelun jälkeen huijari soitti pelistudiolle väittäen olevansa Rainbow Six -pelin kehittäjä ja vaati, että hänelle annetaan oikeudet bannata pelaajia kyseisestä pelistä. Tähän ei tietenkään suostuttu. Gamesindustryn mukaan tutkimukset ovat keskittyneet ainakin ranskalaiseen pelaajaan nimeltä Yanni "Y4nn0XX" Ouahioune, joka on bannattu Rainbow Sixistä jo yli 80 kertaa. Hän kieltää syyllisyytensä, vaikka myöntää osallistuneensa muihin pelin sääntöjen vastaisiin tempauksiin.

Poliisi jatkaa tutkimuksia.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Iloisesta McDonald's... Huhu: Seuraavan Batt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova