Tuorein sisältö

Huhu: Seuraavan Battlefieldin tantereet paljastuivat vuodetun kuvamateriaalin ansiosta

03.05.2021 klo 20.00 | Luettu: 1786 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Battlefield-pelistä on saatettu saada uutta tietoa vuodetun kuvamateriaalin ansiosta, kertoo PC Gamer. Kahden kuvakaappauksen väitetään olevan peräisin Battlefield 6:sta. Kummassakin kuvassa esittelyyn on päässyt lentokalusto.

Toisessa kuvista nähdään laukaisualustalla nököttävä raketti, kun taas toinen on ilmakuva saaresta. Jos kuvakaappaukset ovat todellisia, näyttäisi siltä, että seuraava Battlefield on aiempien huhujen mukaan sijoittumassa joko nykyaikaan tai lähitulevaisuuteen.

Alla myös aiemmin tietoja vuotaneen Tom Hendersonin twiitti, jossa on nähtävillä myös @Sian92984059-käyttäjän lisäämät vuodetut kuvakaappaukset. Hendersonin kaikki aiemmat Twitter-tilit ovat tällä hetkellä jäädytettynä mitä ilmeisemmin BF6-tietovuotojen takia, joten tästä syystä hän ei itse jaa nyt vuodettuja kuvakaappauksia.

Henderson julkaisi jo 15. huhtikuuta omalla Twitter-tilillään piirrettyjä luonnoksia täsmälleen samoista kohdista, kun mitä nyt vuotaneissa kuvissa nähdään. Tästä syystä Henderson vahvistaa osaltaan, että kuvat tosiaan ovat seuraavasta Battlefield-pelistä.V2.fi | Miia Lyyra
< Ubisoftia piinasi hä... Skyrim-mummo Shirley... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova