Tuorein sisältö

Voisiko Cillian Murphy olla mukana seuraavassa Far Cryssa - näin ainakin saattaa vihjata tuore huhu

21.04.2024 klo 17.00 | Luettu: 776 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Oppenheimer-näyttelijä Cillian Murphy saattaa olla mukana Far Cry 7 -pelissä, ainakin jos uskomme vuodettuja vihjeitä. Vuotaja on nimimerkki j0nathan, joka on aikaisemmin paljastanut ennakkoon paikkansa pitäneitä tietoja esimerkiksi Assassin’s Creed Mirageen liittyen.

Kryptisessä twiitissään j0nathan näyttää kuvat Cillian Murphysta, dynamiittinipusta johon on ajastettu 72 tuntia, taskuravusta sekä numerosta seitsemän. Saatetekstinä on ranskasta käännettynä "Jos mikään ei muutu siihen mennessä".


72:n voitaisiin uskoa olevan viittaus väitteisiin, joiden mukaan tarina perustuu kidnappauksen ympärille. Pelastusoperaatioon olisi varattu 72 tuntia, joka vastaisi 24 tuntia todellista aikaa. Seitsemän viittaisi tietysti Far Cry -sarjan järjestysnumerointiin, jossa 6. peli on edellinen ilmestynyt osa, mutta Murphy ja rapu ovat arvailujen varassa. Kysyttäessä, onko Murphy mukana näyttelijänä vai liittyykö tämän nimi jotenkin muuten peliin, j0nathan vastasi hämärän monitulkintaisesti “lämpenee”.

Far Cry 7:n tiedetään olevan kehityksessä, mutta yksityiskohtia ei ole vahvistettu Ubisoftin puolelta. Pelin on aikaisempien tietojen mukaan määrä ilmestyä syksyllä 2025. Jäämme mielenkiinnolla tarkkailemaan, nouseeko pelistä ilmoille uusia väitteitä ja juoruja tai vahvistetaanko edellisiä todeksi.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< LittleBigPlanet 3:n ... Raju ratkaisu rahaon... >

Keskustelut (1 viestiä)

gnaognakfnjw

21.04.2024 klo 22.52

cillian island tietty
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova