Tuorein sisältö

Ubisoft kertoo kuuntelevansa faneja - seuraava Watch Dogs: Legion päivitys lisää 60fps-pelitilan PS5:lla ja Xbox Series X:llä

16.05.2021 klo 14.00 | Luettu: 1416 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin avoimen maailman hakkerointi-toimintapeli Watch Dogs: Legion sai viimeisimmän päivityksensä vasta viime viikolla mutta jo nyt pelinkehittäjä on jo kertonut pelin seuravan päivityksen pitävän sisällään pelaajien toivoman 60fps-tilan Xbox Series X- ja PlayStation 5 -konsoleilla.

Viime syksynä julkaistu Watch Dogs: Legion pyörii toistaiseksi uuden sukupolven konsoleilla 30fps-tilassa mutta Digital Foundryn tietojen mukaan pelin PC-versiosta löytyneet tiedostot vihjailivat 60fps-tilan olleen työn alla jossain vaiheessa PS5:llä ja Xbox Series X:llä.

Aikataulu pelin Title Update 4.5 -päivitykselle ei vielä ole tiedossa mutta viime viikolla ilmestynyt 4.0 päivitys toi useiden bugikorjausten lisäksi peliin myös mahdollisuuden muokata pelissä rekrytoitavien hahmojen ulkoasua, parannuksia pelin käyttöliittymään sekä uusia co-op-tehtäviä ja hahmokykyjä.

Watch Dogs: Legion on saatavilla PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, Google Stadia- ja PC-alustoille.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Saapuuko kehuttu Had... Halo, Tomb Raider ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova