Tuorein sisältö

South Park: The Fractured But Whole antaa pelaajan valita päähenkilön sukupuolen – myös taistelujärjestelmä uudistuu

21.06.2016 klo 19.00 | Luettu: 5217 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

South Parkin luojat Trey Parker ja Matt Stone paljastivat viime viikon lopulla Entertainment Weeklyn haastattelussa, että tulevassa South Park -videopelissä The Fractured But Whole pelaajan on mahdollista valita päähenkilönsä sukupuoleksi tyttö tai poika. Tämä ei ollut mahdollista aiemmassa South Park -pelissä Stick of Truth.

"Stick of Truthia tehdessä olimme tarinan puolivälissä, kun keksimme suuren 'Tyttöjen tehtävän'. Tytöt olivat oma ryhmittymänsä pelin sisäisessä fantasiamaailmassa. Ja sitten joku kysyi 'Mitä, jos joku haluaisi olla tyttö?'" Tarinan kannalta se ei toiminut. Meidän olisi pitänyt heittää koko peli roskikseen. Niinpä jätimme sen sellaiseksi. Tällä kertaa halusimme tietysti lisätä mahdollisuuden", Matt Stone kertoo.

Stone kertoo haastattelussa itse pelaavansa aina naishahmolla, mikäli se on vain mahdollista. Kun hän pelaa The Divisionia, hän on tehnyt hahmostaan vaimonsa näköisen, eikä peli kohtele hahmoa mitenkään eri tavoin. Tulevassa South Park -pelissä sen sijaan muut hahmot kohtelevat pelaajaa eri tavalla riippuen siitä, onko pelihahmo tyttö tai poika.

Fantasiamaailmasta supersankarien maailmaan astuva The Fractured But Whole on osa samaa kaanonia kuin televisiosarja ja edellinen peli. Sarja on kuitenkin kaiken keskiössä. Peli julkaistaan heti televisiosarjan 20. kauden päätteeksi. "Olemme pelaajia ja pelaaminen on suuri osa South Parkia. Siksi suhtaudumme tähän peliin vakavasti. Olisimme voineet tehdä siitä elokuvan, mutta sen sijaan päätimme tehdä siitä pelin", Trey Parker sanoo.

Haastattelussa sarjan luojat kertoivat myös pelin uudesta taistelujärjestelmästä. "Edellisessä pelissä taistelu oli aika yksinkertaista ja vuoropohjaista. Uusi taistelujärjestelmä tulee olemaan aika hauska. Sitä on mahdollista käyttää usealla eri tavalla pelkän kaksi-vastaan-kaksi-asetelman sijaan.", Stone kertoo. "Se näyttää yhä siltä kuin katsoisi South Park -jaksoa. Joskus ei tarvita paljoa teknisiä juttuja. Se voi olla vain vitsi pelin menussa. Kun kuolee, sen pitäisi olla hauskaa. Kun tulee osumaa, sen pitäisi olla hauskaa."

South Park: The Fractured But Whole julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 6. joulukuuta 2016. Uuden pelin mukana tulee ilmaiseksi edellinen osa South Park: The Stick of Truth.

Katso pelin E3-traileri alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Jättikauppa toteutuu... Ylistetyn Stanley Pa... >

Keskustelut (3 viestiä)

hvdpishsiph

21.06.2016 klo 19.28

Kaippa tämänkin voi sitten pelata kun saa parilla kympillä. Eka osa tuntui lähinnä South Parkin yhdeltä episodilta, ihan hauska mutta mitään massiivista 60 euron kokemusta ei kyllä saanut
lainaa
JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

21.06.2016 klo 22.01

Vuosiluku väärin uutisessa. Joulukuussa 2016 päästään tämän herkun kimppuun
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.06.2016 klo 22.14

JNJHL9 kirjoitti:
Vuosiluku väärin uutisessa. Joulukuussa 2016 päästään tämän herkun kimppuun


Korjattu, kiitos ja hyvää juhannusta!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova