Tuorein sisältö

Viis säännöistä! The Division: Heartlandin pelikuvaa on jo vuodettu nettiin

17.05.2021 klo 13.00 | Luettu: 1221 kertaa | Teksti: Nanne Kukkura


Kehitteillä olevan The Division: Heartlandin betaversion pelikuvaa on vuodettu nettiin viikonlopun aikana, kertoo VG247. Videomateriaali on vuotanut joiltakin suljettuun testiin kutsutuista pelaajista, salassapitosopimuksesta sen kummemmin piittaamatta.

Ubisoft pyrkii jäljittämään vuodon lähteitä ja estämään kyseiset tilit materiaalissa olevaan vesileimaan sisältyvän koodin avulla. Useat alkuperäisistä jakokanavista on poistettu, mutta Ubisoft jatkaa jahtiaan yhä.

Vuodettu videomateriaali pelistä sisältää noin 20 minuutin edestä sen vuotaneen pelaajan peliasetusten säätämistä ja pelin kontrollien tunnustelua sekä emote-toimintojen kokeilua. Heartland noudattaa samantyylistä "kerää kamaa ja ammu" -mallia kuin aikaisemmatkin The Division -sarjan osat, mutta vaikuttaa sen lisäksi nojautuvan enemmän selviytymisen puolelle.

Twitterin puolella oli tapahtunut myös erillinen vuoto Heartlandista: SkyLeaks-niminen käyttäjätili on julkaissut pelin pääsuunnittelijan Taylor Epperlyn esittelyvideon, jossa tämä kertoo enemmän pelin päämoodeista.

Lisätietoa ja vielä tällä hetkellä näkyvillä olevan esittelyvideon voi vilkaista VG247:n uutisesta.

V2.fi | Nanne Kukkura
< Halo, Tomb Raider ja... Huomasitko tämän pik... >

Keskustelut (1 viestiä)

cjdgdhb

17.05.2021 klo 13.45

kuka pelien sopimuksia koskaan lukee. niihin pitaa saada sellanen cacha tentti jossak
kaikki oikein
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova