Tuorein sisältö

Crysis-säveltäjä vastaa Fallout 3:n melodioista

07.05.2008 klo 09.58 | Luettu: 2680 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Israelilaissyntyinen säveltäjä Inon Zur vastaa Bethesdan odotetun Fallout 3:n musiikista. Zurin aiempiin töihin kuuluvat pelit kuten Crysis, Prince of Persia: The Two Thrones, Syberia II ja Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.

"Fallout 3 on yksi vaativimmista sävellysprojekteistani. Oli erittäin palkitsevaa laittaa kaikki luova energiani Bethesdan vision tueksi. Olen erittäin ylpeä lopputuloksesta ja odotan innolla musiikkini jakamista pelaajien kanssa", Zur kommentoi. Kolme Zurin peliin säveltämää massiivista kappaletta ovat kuunneltavissa Fallout 3:n kotisivuilla.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Matti Lintula
< EA särkee päitä myös... Purukumiyhtiö aikoo ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nemoir

Rekisteröitynyt 10.08.2007

07.05.2008 klo 22.37

Ihan toimivaa taustamusiikkia. Täytyy tietenkin verrata aikaisempiin osiin, missä musiikki oli pelin yksi vahvoista osapuolista ja merkittävä fiiliksen luoja. Siinä mielessä olisi kaivannut astetta ambient-painoisempaa ja vähemmän melodista. Eikä tuo ainainen viulujen käyttö ole kuin haitaksi yleistunnelman kannalta. Myöskin hetkelliset kantrivivahteet tuntuivat suht perinteisiltä.

Yleensä parhaiten viulut erottuvat silloin ku se toimii asiayhteydessä tai sillä luodaan kohokohtia. Tässä yhteydessä se toimii hetkellisesti, mutta en usko, että tuota jaksaa yhtä pitkälle kuin kahdessa ekassa osassa käytettyä ambienttia.
lainaa
Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.05.2008 klo 09.20

Oliko Crysiksessä musiikkia? Kyllä sen läpi pelasin mutta ainoa musiikkiin liittyvä asia mitä muistan on "ihan ok" bassopumppu kun pelissä alkoi tapahtua.

Tämä voi tietty olla hyväkin asia, hyvä taustamusiikki ei välttämättä ole aina erityisen huomattavaa tai mieleenpainuvaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova