Tuorein sisältö

Castlevania-pelisarjan kehuttu henkinen jatko-osa Bloodstained: Ritual of the Night on saamassa jatkoa

28.05.2021 klo 21.00 | Luettu: 1312 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelijulkaisija 505 Games onnistui vahingossa paljastamaan viimeisimmän talouskatsauksen yhteydessä, että vuonna 2019 julkaistulle Bloodstained: Ritual of the Night -pelille ollaan tekemässä jatkoa.

Castlevania-pelisarjan henkisenä jatko-osana markkinoidusta pelistä oli vastuussa pelisarjan Castlevania:
Symphony of the Night
-klassikon suunnitellut Koji Igarashi ja toisin kuin monet muut Kickstarterin kautta kehitykseen päätyneet pelit, niin Bloodstained sai todella positiivisen vastaanoton sekä pelisarjan faneilta että kriitikoilta (V2.fi:n arviossa 4,5/5).

Pelinkehittäjä ArtPlay tai julkaisija 505 Games ei virallisesti ollut vielä julkistanut jatko-osan olevan kehitteillä mutta talouskatsauksen perusteella peli on myynyt yli miljoona kappaletta sekä tienannut rahaa päälle 30 miljoonaa euroa, joten jatko-osa tuntuu taloudellisesti perustellulta.

Gematsu-sivuston tarkkaavaiset toimittajat olivat huomanneet talouskatsauksen kalvoista maininnan kehitteillä olevasta "toisesta versiosta" ja vaikka kyseessä on hieman poikkeuksellinen sanavalinta tässä yhteydessä, niin samaa muotoilua käytetään läpi katsauksen muistakin peleistä joiden jatko-osan on julkistettu olevan jo kehitteillä.



Tämän tarkemmin talouskatsauksessa ei jatko-osasta ikävä kyllä kerrota eikä pelijulkaisija 505 Games ole vielä myöskään julkistanut mitään mutta on tietenkin mahdollista, että pelistä tullaa kuulemaan lisää kesäkuun puolella järjestettävässä E3-tapahtumassa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< The Last of Usin Mar... PlayStation-pelaajat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova