Tuorein sisältö

Microsoft Flight Simulator kutistui puoleen uuden päivityksen myötä

29.05.2021 klo 14.00 | Luettu: 1484 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoftin paluu pitkäikäisen Flight Simulator -pelisarjan pariin viime vuonna sai pitkälti todella positiivisen vastaanoton mutta yksi kritiikkiä herättänyt osio oli pelin massiivinen koko. Kritiikki ei suinkaan koskenut mallinnettua pelimaailmaa, vaan pelin kiintolevyltä syömää yli 170 gigatavua. Nyt kuitenkin pelin viimeisin päivitys optimoi käytettyä tilaa isolla kädellä ja peruspeli on kutistunut yli puolella vieden enää vain 83 gigatavua.

Päivitys pitää sisällään myös iso liudan muita korjauksia yksittäisiin koneisiin, pelin säämallinnukseen, navigaation ja ohjaintukeen. Mielenkiintoisesti päivitys myös lisää pelin dokumentaatioon oman kohdan pelin vielä julkaisemattomalle Xbox Series X|S -versiolle, joka sisältää ohjeistusta peliin tehdyn sisällön tuomiseksi Xbox-konsoleille.

Tarkat yksityiskohdat päivityksen sisällöstä löytyvät Microsoft Flight Simulatorin verkkosivuilta.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehuttu tosiaikastra... Creative Assembly su... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

02.06.2021 klo 12.18

Asentelin 10 DVD:n premium deluxe -version levykkeiltä. Aikaa nuhapumpullani meni pari minuuttia yli kolme tuntia. FS-hakemiston koko oli tässä vaiheessa 93,6 gigatavua.

Aktivoin koodin Windows Kaupassa, latasin kaupasta laucherin (1,66 Gt) ja käynnistin pelin. Päivittelyn aika, ladattavaa 84,47 gigatavua. Onneksi palvelin oli melko nopea ja asennuksessa meni vain 53 minuuttia. Tämän jälkeen FS-hakemiston koko on 99,7 gigatavua.

Lisäksi latasin vielä Microsoftin ilmaiskamat, eli maailmapäivitykset ja Aviators club livery -paketin. Flight simulatorilla on jokin pervo tapa ladata näitä ja lataus kesti kauan, vaikka kokoa ei ollutkaan kuin varmaan alle 20 gigatavua. Näiden asentamisen jälkeen FS-hakemiston koko on 126 gigatavua.

Paras tapa varmaankin olisi asentaa koko peli suoraan Kaupasta ja skipata kolmen tunnin levyjumppa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova