Tuorein sisältö

Onko battle royale -huuma ohi? Bethesda ilmoitti pistävänsä syksyllä Fallout 76:n Nuclear Winter -pelitilan pysyvästi jäihin

12.06.2021 klo 17.00 | Luettu: 977 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikuttaa siltä, että hetken pelinkehittäjiä ja pelijulkaisijoita vaivannut battle royale -huuma alkaa olemaan hiljalleen ohi. Bethesda julkaisi aiemmin tällä viikolla blogikirjoituksen, jossa kertoo Fallout 76:n battle royale -pelitilan nimeltään Nuclear Winter siirtyvän syyskuussa pysyvästi talviteloille.

Sen sijaan, että Nuclear Winter olisi osoittautunut uudeksi Fortniteksi tai PUBGiksi, niin pelitilaa on alkanut vaivaamaan pelaajakato ja odotusaika täysien pelien kasaan saamiseksi on pelinkehittäjän mukaan kasvanut yksinkertaisesti liian pitkäksi.

Tämän lisäksi Bethesda sanoo, että pelitilaan on ollut haastavaa luoda lisää järkevää sisältöä, etenkin kun kehitysresurssit ovat pääasiassa suuntautuneet parantamaan pelin pääasiallista pelitilaa.

Bethesda lupaa palkita pelitilaan aikaa upottaneet pelaajat perk-kolikoilla, jotka mahdollistavat pelin Adventure Modessa olevien legendaaristen perk-kykyjen päivittämisen. Lisäksi pelinkehittäjä lupaa keksiä muissa pelitiloissa uusia tapoja avata aiemmin vain Nuclear Winterissä olleita palkintoja.

Kokonaan Bethesda ei suinkaan ole Fallout 76:sta hylkäämässä vaan kertoo blogikirjoituksen päätteeksi peliin olevan tulossa uusia ominaisuuksia ja seikkailuja, joista tullaan kuulemaan pian lisää. Tämä voi hyvinkin tarkoittaa sunnuntaina lähetettävää Bethesdan ja Microsoftin yhteistä E3-lähetystä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Humble Bundle tarjoa... E3 alkaa tänään illa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova