Tuorein sisältö

Sankka lumimyrsky saapui Fortniteen eikä kukaan tiedä miksi

28.12.2019 klo 14.00 | Luettu: 2284 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Epic Gamesin battle royale -peli Fortnite on tunnettu erilaisista hetken kestävistä event-tapahtumista. Viime aikaisista mainittakoon esimerkiksi usean päivän kestänyt kauden lopettanut musta aukko -tapahtuma sekä Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan kunniaksi Fortniteen saapunut Star Wars -tehtäväpaketti. Tällä kertaa Fortniten kentille on kuitenkin ilmestynyt sankka lumimyrsky.

Polygonin mukaan kukaan ei tunnu tietävän, miksi lumimyrsky on saapunut Fortniteen. Myräkkä ei myöskään liiku alueella järjestelmällisesti, vaan pyryttäminen alkaa satunnaisesti sattumanvaraisissa paikoissa. Sen tulemista ei siis voi ennustaa. Myrskyn saapuessa näkyvyys heikkenee huomattavasti, joten pelaaminen muodostuu hankalaksi ja esimerkiksi tarkkuuskiväärien käyttö muuttuu turhaksi.

Nähtäville jää, mitä lumimyrsky tarkoittaa vai tarkoittaako se mitään. Epic Games ei ole kommentoinut myräkän syytä millään tavalla. Kyseessä voi olla myös vain taktisen ominaisuuden lisääminen, joka muuttaa pelin kulkua. Lumen saapuminen taistelualueelle ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, sillä myös viime tammikuussa Fortniten valtasi lumi sekä jää The Ice King -hahmon toimesta.

Alla Reddit-käyttäjän ottama kuva Fortniten lumimyrskystä.
A blizzard just happened!! from r/FortNiteBR
V2.fi | Miia Lyyra
< Steam julkaisi lista... Taas yksi Reddit-käy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova