Tuorein sisältö

E3: Ubisoft esitteli Tom Clancyn alienuhkaa, musiikinopetusohjelma tekee paluun ja extreme-urheilumoninpeli Riders Republic esitteli laajennetusti menopelejään

12.06.2021 klo 22.45 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenE3-tapahtuman aloittanut Ubisoft Forward alkoi muutaman uutuuspelin esittelyllä sekä syvemmällä katsauksella tulevaan urheilumoninpeliin.

Rainbow Six Extraction
Maanantaina uudella nimellä paljastettu uusin Tom Clancy-peli Rainbow Six Extraction sai tarinallisen trailerin lisäksi myös syvemmän katsauksen itse peliin. Uusi peli on aiemmasta Siegestä poiketen 1-3 pelaajan co-op peli alienuhkaa vastaan, jossa kentät koostuvat proseduraalisesti luoduista ja täten joka kerta vaihtelevista uhista. Pelissä riskiä pelaamisen tuo uusi elementti, jossa hahmon mennessä tehtävässä maihin, se poistuu käytöstä, kunnes pelaaja pelastaa hahmon takaisin erillisessä tehtävässä.

Rainbow Six Extraction julkaistaan 16. päivä syyskuuta.

RockSmith+
Uusi tilauspalvelupohjainen musiikinopetusohjelma/peli, joka auttaa opettamaan akustista- ja sähkökitaraa sekä bassoa. Toisin kuin alkuperäinen Rocksmith, uusi Rocksmith+ ei enää vaadi erillistä lisälaitetta vaan toimii nyt puhelimeen asennettavan ohjelmiston avustuksella.

Virallista julkaisupäivää uudelle Rocksmithillä ei vielä ole mutta ohjelman suljettuun PC betatestiin voi ilmoittautua jo nyt osoitteessa: http://rocksmith.com/beta

Riders Republic
Uusi traileri esitteli entistä laajemmin kertaalleen myöhästyneen extreme-urheilumoninpelin erilaisia pelitiloja ja pelistä löytyviä lukuisia vauhdikkaita liikuntamuotoja. Pelin kerrottiin ilmestyvän syyskuun 2. päivä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< E3 starttaa! Ensimmä... E3: Ubisoft palaa ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova