Tuorein sisältö

Far Cry New Dawn liikkuu heikosti kauppojen hyllyiltä

18.02.2019 klo 19.00 | Luettu: 4738 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tänään V2.fi:ssäkin arvosteltu Far Cry New Dawn ei käy kaupaksi sarjan edellisten pelien tapaan, kertoo Eurogamer.

Brittien myyntitilastoissa New Dawnin myynti oli vain 13% verrattuna viime vuoden Far Cry 5:n ensimmäisen viikon myyntipottiin. Kyseessä on kuitenkin spinoff, mutta vastaavaan tapaukseen eli Primaliinkin verrattuna myyntiä oli vain 25%.

Kyseessä on vain fyysisten kappaleiden myyntilukemat ja toki digitaalinen myynti on kasvanut Primalin - ja jopa Far Cry 5:n päivistä - mutta Eurogamerkin spekuloi, että silti myynnit ovat sarjan heikoimpia.V2.fi | Manu Pärssinen
< Fortnite-fanitapahtu... Zombilahtari ja hipp... >

Keskustelut (6 viestiä)

lul

18.02.2019 klo 20.21 7 tykkää tästä

asdads kirjoitti:
Mitään tekemistä asian kanssa ei tietenkään ole voimakkaiden naisten valitsemisella pelin päähenkilöiksi. Suurin osa pelaajista on edelleen miehiä. Sovinistisiat jättävät ostamatta.


Jos meinaat kansikuvan hahmoja, nehän on pahiksia eikä päähenkilöitä. Eikö se oo tasa-arvoa että voi ampua naisiakin enemmän.
lainaa
gwoivghnoihgw

18.02.2019 klo 21.10 1 tykkää tästä

en ollut ees kuullut tasta pelista
lainaa
Beppi

18.02.2019 klo 23.03 4 tykkää tästä

Itse jätin tämän puhtaasti ostamatta sen takia, että pelikuvan perusteella kyseessä on puhdas FC5-kopio. Jos Ubilla luultiin, että AC-peleistä kopioitu "roolipelimäinen xp-systeemi" tekee tästä jollain tavalla uuden pelikokemuksen, niin ilmeisesti erehtyivät. Mappi on sama kuin FC5:ssa ja lähes kaikki aseet ja ajoneuvot ovat uusia skinejä lukuunottamatta samoja. Pari uutta asetta taitaa olla, mutta en ihan näillä eväillä jaksa grindata uudestaan niitä samoja outposteja ja tehtäviä samassa mapissa toista 40 tuntia. FC5 oli vieläpä sarjan huonoimpia osia.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

19.02.2019 klo 00.23 12 tykkää tästä

Minulla on unelma maailmasta, jossa pelit arvioidaan puhtaasti tarinan ja pelimekaniikan eikä hahmojen sukupuolen perusteella. Maailma, jossa vaikkapa täynnä naisia oleva pelimaailma on normaali ja neutraali asia, ja jota ei nähdä sen paremmin feministisenä sankaritekona kuin SJW-mädätyksenäkään. Maailma, jossa kliseistä neito pulassa -hahmoa ei nähdä tasa-arvorikoksena. Maailma, jossa miehiä ja naisia nähdään sankareina, roistoina, satamäärin lahdattavina kätyreinä ja ärsyttävinä tutoriaalioppaina, mutta ilman sukupuolikiintiöitä. Miehet vastaan tosimiehet -asetelmillakin on oikeus olemassaoloonsa.

Ja ennen kaikkea maailma, jossa kukaan ei vedä hernettä nenään niin merkityksettömästä asiasta kuin hahmon sukupuoli. Oli hahmo tai loukkaantuja mitä sukupuolta tahansa.
lainaa
TaivaanIsä

19.02.2019 klo 19.43 2 tykkää tästä

^ Unelmia saa ja pitääkin olla, mutta kyllä nykypäivänä kaikki on tekemisissä jonkinlaisen mädätyspropagandan kanssa. Sen joko näkee tai ei halua nähdä, silti sitä on joka peliin ja leffaan survottu, uutisten, poliittisten toimijoiden ynnä muiden ohella.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.02.2019 klo 18.33 2 tykkää tästä

Ryssien mielipidevaikuttaminen on ainakin ollut tehokasta, kun ovat vakiinnuttaneet tuon "mädätys"-termin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova