Tuorein sisältö

Yllätyslaatikoiden uusi aikakausi? EA antaa mahdollisuuden katsoa joidenkin lootboxien sisältöä ennen ostopäätöstä

19.06.2021 klo 14.00 | Luettu: 591 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA on tehnyt muutoksia, jotka mahdollistavat joidenkin lootboxien sisällön tarkistamisen ennen ostopäätöstä. Pelaaja voi esikatsella pakettien sisältöä, minkä jälkeen hän voi päättää lunastaako sisällön itselleen FUT-kolikoilla vai FIFA-pisteillä. Kolmas vaihtoehto on jättää paketti kokonaan ostamatta. Pakettien esikatselua ei voi kuitenkaan harrastaa mielinmäärin, vaan EA on laittanut paketteihin aikarajoituksen sekä määrärajoituksen. Kun aika on kulunut loppuun, vaihtuvat tilalle uudet paketit.

Tällä hetkellä muutos koskee vain Festival of FUTball -tapahtuman aikana FUT-kaupassa myytäviä pakkauksia. Muut pakkaukset, joita ei ole hankittu FUT-kaupasta toimivat kuten aiemminkin.

On vielä epäselvää, aikooko EA tuoda esikatselumahdollisuuden osaksi kaikkia paketteja, vai onko kyseessä vain kokeilu. Erilaiset yllätyslaatikot ovat viime aikoina olleet viranomaisten syynissä, sillä ne on rinnastettu muun muassa uhkapelaamiseen. Useampi maa on pohtinut lakeja, jotka estäisivät lootboxien myynnin. Esimerkiksi Belgiassa lootboxien myyminen on tällä hetkellä kiellettyä ja lain rikkomisesta voidaan tuomita vankeuteen tai sakkorangaistukseen.

Lisätietoja EA:n uudesta pakettijärjestelmästä voit lukea EA:n sivustolta.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Alan Wake Rema... Nintendon mukaan Bay... >

Keskustelut (2 viestiä)

ghkxjx

20.06.2021 klo 01.05

I smell buuuullshit.

Perus tuleeko joku semikallis paketti minkä näkee mut sit vähän kalliimmalla mis on VARMASTI ehkä parempaa luuttia.
lainaa
fboanfnrke

20.06.2021 klo 10.50

ea on muuttunut pelikehitysfirmasta lootboxkehitysfirmaksi tekevat tasta jo tiedetta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova