Tuorein sisältö

Syksyllä ilmestyvät sarjakuvat ja kirjat laajentavat Far Cry -pelien maailmaa ja hahmoja

23.06.2021 klo 22.30 | Luettu: 421 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on julkistanut läjän syksyllä ilmestyviä uusia sarjakuvia ja kirjoja, jotka lupaavat uusien tarinoiden myötä laajentavan Far Cry -pelien tapahtumapaikkoja ja hahmoja.

The Art of Far Cry 6 tarjoaa nimensä mukaisesti katsauksen lokakuussa ilmestyvän Far Cry 6 -pelin Yaran saaren luontoon ja hahmoihin. Esittelyssä on myös pelin pahiksen Antón Castillon joukot sekä tätä vastaan taistelevat libertad-sissit. Kirjan ilmestyy lokakuun 12. päivä ja sen ovat tehneet yhteistyössä kirjakustantamo Dark Horse Books sekä Ubisoft Toronto -pelistudio.

Far Cry: Rite of Passage on kolmiosainen sarjakuva, jossa Antón Castillo kertoo pojalleen Diegolle kolme tarinaa johtamisesta ja käyttää tarinoiden päähenkilöinä pelisarjan muissa osissa esiintyneitä Vaas Montenegroa, diktaattori?Pagan Miniä ja saarnamies Joseph Seediä.

Kokonaisuus julkaistaan kovakantisena kirjana 30. marraskuuta 2021 ja sen on kirjoittanut Bryan Edward Hill sekä sen kuvituksesta vastaa Geraldo Borges. Tussaajana toimii Michael Atiyeh ja tekstauksen on tehnyt Comicraft. Kansikuvat on luonut taiteilija Matt Taylor.

Far Cry: Esperanza’s Tears taas keskittyy pahisten sijaan tulevan Far Cry 6 -pelin keskeinen hahmo Juan Cortez, joka on hyvin verkostoitunut ammattirikollisena. Tarinassa tutustutaan kiehtovaan katraaseen erilaisia Far Cry 6 -pelimaailman hahmoja ja sarjakuva laajentaa pelin universumia omalla sivujuonteellaan. Mathieu Mariollen kirjoittaman tarinan kuvituksesta ja tussauksesta vastaavat Afif Khaled ja Salaheddine Basti. Glénat Editions julkaisee Far Cry: Esperanza’s Tears -sarjakuvakirjan marraskuussa 2021.

The Far Cry Survival Manual on fiktiivinen selviytymisopas, jossa journalisti Hunter Nashin kertoo kokemuksista ja tarinoista ympäri maailmaa. Mukana olevat Rook-saaret, Montanan osavaltion Hopen piirikunta ja Yaran tasavalta, jotka kaikki ovat tuttuja alueita Far Cry -sarjan peleistä. Kirjassaan Nash esittelee näiden alueiden äärimmäisiä olosuhteita ja ympäristöjä sekä huomioon otettavia asioita. Kirja antaa neuvoja ja vinkkejä selviytymiseen, itsepuolustukseen, extreme-urheiluun, stunttiajoihin ja moneen muuhun ajanvietteeseen. Kirjan julkaisee Insight Editions 21. syyskuuta 2021.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Elokuussa selviää, o... Sonic on nyt 30-vuot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova