Tuorein sisältö

EA nappasi Warner Medialta mobiilipelien kehittäjän - kauppahinta huimat 1,4 miljardia dollaria

24.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1183 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Electronic Arts on ilmoittanut ostaneensa 1,4 miljardin kauppahinnalla Warner Medialta mobiilipelien kehittäjä Playdemicin.

Playdemic on tunnettu muun muassa Facebook-pelien tekemisestä. Yhtiön tunnetuin teos on Golf Clash, jota voi pelata mobiililaitteilla ja Facebookin kautta. Playdemic on perustettu vuonna 2010. Vuosien aikana yhtiö on voittanut lukuisia palkintoja, kuten BAFTA Games of the Year -pelin pystin vuonna 2018.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kommentoi, hän on innoissaan saadessaan Playdemicin osaksi EA:ta. Hänen mukaansa Playdemic on täynnä lahjakkaita ja innovatiivisia työntekijöitä, jotka ovat hyvä lisä EA:lle. EA:n tiedotteen mukaan Playdemic on hankittu osana yhtiön mobiilipelien strategiaa, jossa yhtiö haluaa kasvattaa osuuttaan myös mobiilipelimarkkinoilla.

Lisätietoja aiheesta voit lukea EA:n sivuilta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Konami yllätti futis... Epic tarjoaa värikäs... >

Keskustelut (2 viestiä)

ashhfafdh

26.06.2021 klo 12.25

Uskaltaisin väittää, että tuostakin rahasta on yli puolet velkarahaa.. Rikkaat on muka rikkaita ja porvarit on muka porvareita mutta kaikkien bemarit ja kartanot omistaa yleensä pankki.
lainaa
fbkabfjs

26.06.2021 klo 16.05

koyhalle pankki ei anna mitaan niin mita sitten. rikas on rikas kun saa pankista ja muutama torkyrikas omistaa velattomastikin miljardeja
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova