Tuorein sisältö

EA työstää huhujen mukaan avoimen maailman Black Panther -peliä

25.07.2022 klo 21.00 | Luettu: 1127 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viimeisempien huhujen mukaan EA on seuraava pelijulkaisija, joka yrittää menestyä Marvel-pelien saralla ja työstää parhaillaan avoimen maailman Black Panther -yksinpeliä.

Huhujen takana on jälleen pelivuodoista tunnettu Giant Bomb -sivuston pelitoimittaja Jeff Grubb, joka kertoi pelistä tänään Game Mess Mornings -podcastissa.

Grubbin mukaan peli kulkee tällä hetkellä nimellä Project Rainier, joka saattaa hyvin viitata EA:n uusimpaan pelistudioon, joka sijaitsee Seattlessa eli samassa paikassa kuin Mount Rainierin tulivuori ja kansallispuisto.

Tämä kuulostaa jopa todennäköiseltä, sillä avoimen maailman seikkailu-toimintapelit Middle-earth: Shadow of Mordor ja Middle-earth: Shadow of War -pelit kehittäneen Monolith Productionsin entinen pomo Kevin Stephens siirtyi viime vuoden toukokuussa EA:lle johtamaan kokonaan uutta pelistudiota.

Peli on Grubbin mukaan vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta varhaisen pelin myyntipuheen mukaan pelaajan tehtävänä olisi tulla uudeksi Black Pantheriksi vanhan kuoltua ja kyseessä olisi iso avoimen maailman toiminta-seikkailu.

Jos Grubbin lähteet ovat oikeassa ja peli on työn alla sekä vasta varhaisessa työvaiheessa, niin siitä tuskin tullaan kuulemaan vielä hetkeen mitään uutisia. Ottaen kuitenkin huomioon, että Marvel-pelejä ovat viime aikoina tehneet ainakin Square Enix, 2K Games ja Sony, niin EA:n projekti on kuulosta täysin mahdottomalta ajatukselta.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kohta säästyy viisi ... Pelinkehittäjä kiist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova