Tuorein sisältö

Super Smash Bros. Ultimaten hahmokaarti kasvaa enää vain yhdellä uudella taistelijalla

29.06.2021 klo 20.00 | Luettu: 524 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuper Smash Bros. Ultimate on vihdoinkin saapumassa matkansa päähän, ainakin uusien hahmojen suhteen, sillä pelisarjan luoja ja ohjaaja Masahiro Sakurai vahvisti vuonna 2018 ilmestyneen pelin saavan vielä tämän vuoden aikana viimeisen lisähahmonsa.

Sakurai kertoi asiasta eilen julkistetussa yli 40 minuuttisessa videossa, joka pääasiassa keskittyi esittelemään huomenna kesäkuun 30. päivä peliin saapuvaa toiseksi viimeistä uutta DLC-hahmoa eli Tekken-pelisarjasta tuttua Kazuya Mishimaa.

Nintendon suositun taistelupelisarjan parissa vuodesta 1999 asti työskennellyt Sakurai vahvisti Fighters Pass Vol. 2 -kausikortin saavan vielä yhden uuden hahmon tämän vuoden puolella ja että tämä hahmo tulisi olemana myös pelin viimeinen. Vihjeitä hahmosta ei vielä saatu mutta sen sijaan Sakurai jälleen kerran antoi viitteitä siitä, että Super Smash Bros. Ultimate tulisi olemaan hänen viimeinen pelinsä viittaamalla siihen muun muassa "elämäntyönään".

Tosin kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Sakurai vihjailee eläköitymisestä tai Super Smash Bros. -pelisarjan kehittämisestä luopumisesta, joten nähtäväksi jää mitä myös Kirby-pelisarjan luojana tunnettu Sakurai tekee, kunhan viimeinen DLC-hahmo on ilmestynyt.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft Storeen so... Remedy kertoi tehnee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova