Tuorein sisältö

Remedy kertoi tehneensä sopimuksen uudesta Control spin-off-moninpelistä

29.06.2021 klo 22.45 | Luettu: 2273 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Kotimainen pelistudio Remedy ilmoitti tänään tehneensä yhteisjulkaisu- ja kehityssopimuksen 505 Gamesin kanssa uudesta Control-spin-off-pelistä.

Yhteistyöstä kertovassa tiedotteessa pelin kerrotaan olevan työnimeltään Condor ja kyseessä tulee poikkeuksellisesti olemaan neljän pelaajan PvE-yhteistyömoninpeli. Remedyn Mikael Kasurinen kertoo tietävänsä pelaajien olevan skeptisiä siitä, että pääasiassa tarinallisista yksinpeleistä tunnettu Remedy on laajentamassa moninpeleihin, mutta kertoo pelistudion suhtautuvan siihen haasteena.



Kasurinen myös kertoo Remedyn suhtautuvan Controlliin kokonaisena pelimaailmana, jossa voidaan kertoa useita eri tarinoita ja Condor tulee olemaan ensimmäinen vaihe sen laajentamisessa. Remedyn yksinpeleistä pitävien ei myöskään kannata huolestua, sillä Remedy on jo alustavasti hahmotellut seuraavaa ison budjetin Control-peliä.

Condorin alustavaksi kehitysbudjetiksi paljastettiin 25 miljoonaa dollaria, eli Remedyllä on siis nyt työn alla useampiakin erilaisia ja eri kokoisia projekteja. Tuttuun tapaan pelikuvaa ei kannata Kasurisen mukaan odottaa ennen kuin pelistudio on sitä itse valmis näyttämään.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Super Smash Bros. Ul... Heinäkuun helteillä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

xvngxf

30.06.2021 klo 12.01

Gooddaaamn, vähän sekava mieliala oli mutta PvE -remedy peli.. tämä vois toimia. Joku Max Payne/Jesse Fayden (control-muija) symbioosi olis kova :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova