Tuorein sisältö

Apex Legends hakkeroitiin, jotta Respawn 'tajuaisi Titanfallin pelikelvottomuuden'

05.07.2021 klo 12.30 | Luettu: 2267 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer uutisoi, että Apex Legendsiin kirjautuvat löysivät tänään tuttujen playlistien sijaan vain ilmoituksen "savetitanfall.com - Titanfall 1 is being attacked so is Apex". Sama nettiosoite tulee myös viestinä jokaisen pelatun matsin jälkeen ja osa pelitiloista on lukittu.

Hakkereiden tarkoituksena on siis saada Respawnin huomio siitä, kuinka paljon ongelmia Titanfallissa on hakkerointien kanssa. "Titanfall-yhteisö on anonut Respawnia korjaamaan nämä ongelmat jo kolmen vuoden ajan, mutta mitään ei tapahtunut. Peli on edelleen myynnissä, vaikka se on pelikelvoton". Kyse on nimenomaan pelin PC-versiosta.

Respawn ei ole vielä kommentoinut asiaa, mutta kieltämättä harmaalla alueella liikutaan, kun toisen pelin pelaamisen haittaamista käytetään kiristysvälineenä. Seuraamme tilannetta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Summer Games Done Qu... Onko tällä viikolla ... >

Keskustelut (3 viestiä)

dsghj

05.07.2021 klo 23.34

What? Ketä nyt enää kiinnostaa joku titanfall 1:sen nettipeli? Oletan siitä olevan kyse. Sitäpaitsi sanokaa yks nettimähinäpeli missä ei ole ongelmia hakkereiden kanssa. EA:n pelien sieluttomuus, laatu ja törkeän rahastamisen pitäs olla syitä perseilyyn.
lainaa
destev

06.07.2021 klo 01.04

dsghj kirjoitti:
Minä en tykkää, niin muutkaan eivät saa tykätä.


Menehän takaisin sinne peräkammariin, kun ei näytä kiinnostavan edes sen vertaa että tietäisit molempien pelien olevan kuralla.
lainaa
mmhm

07.07.2021 klo 18.05

destevi 20v urbaani nuori aikuinen muuttanu just kahen korttelin päähän vanhemmista.

Sunlaiset on nii nähty :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova