Tuorein sisältö

Kojima ei tykkää siitä, miten Death Stranding: Director's Cut nimettiin

12.07.2021 klo 22.00 | Luettu: 1654 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Hideo Kojima on ottanut kantaa Death Stranding: Director’s Cut -version nimeämiseen. Kojima kertoi Twitterissä, että versiota ei tulisi kutsua “ohjaajan versioksi”. Hänen mukaansa nimitystä voidaan käyttää vain, jos alkuperäistä teosta on lyhennetty esimerkiksi ajanpuuteen vuoksi. Death Strandingin tapauksessa kyse ei ole Kojiman kirjoittamasta esimerkkitapauksesta, vaan lisäsisältöä on luotu alkuperäisen teoksen kylkeen. Alkuperäinen Death Stranding julkaistiin juuri sellaisena, kuin oli tarkoitus.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Sony käyttää Director’s Cut -nimeä pelien uusista versioista. Aiemmin Sony julkaisi muun muassa Ghost of Tsushiman Director’s Cutin, joka myös sisältää täysin uutta sisältöä.

Death Stranding: Director's Cut julkaistaan PlayStation 5:lle 24. syyskuuta. PS5:lle julkaistavaan versioon on tulossa muun muassa täysin uusia aktiviteetteja kuten kilpa-ajotila sekä ampumaratahaasteita. Lisäksi mukaan saapuu nippu tuoreita tehtäviä. Lisätietoja aiheesta voit lukea PlayStationin blogista.

Alla Hideo Kojiman twiitti.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Gran Turismo 7:n bet... Final Fantasy XIV:n ... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

14.07.2021 klo 18.19

Eikö pelin tekijöillä ole oikeasti mitään sanomista edes pelinsä nimeen? Ja pitäisi nyt ammoisista ajoista filmiteollisuudessa mukana olleen Sonyn tietää mitä tuo nimi tarkoittaa ja varsinkin mitä se ei tarkoita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova