Tuorein sisältö

Tältä näyttää, kun Paavo Pesusieni mätkii Turtleseja turpaan - Super Smash Bros. saa uuden haastajan tulevasta Nickelodeon All-Star Brawlista

15.07.2021 klo 14.00 | Luettu: 974 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon suosittu Super Smash Bros. -pelisarja on vuosia hallinnut käytännössä itse luomansa mätkintä/tasoloikka-genren suvereenina kuninkaana, vaikka haastajia on vuosien varrella riittänyt. Nyt pelille on kuitenkin ilmaantumassa varteenotettava haastaja, kun Nickelodeonin tv-sarjoista tutut animaatiohahmot ottavat toisistaan mittaa syksyllä ilmestyvässä uudessa Nickelodeon All-Star Brawlissa.

Muista haastajista poiketen tulevan Nickelodeon-mätkinnän etuna on hyvinkin tunnetuista naamoista koostuva hahmokatras, jossa esiintyvät hahmoja sarjoista kuten Paavo Pesusieni, Teini-ikäiset Mutanttininjakilpikonnat, Ipanat, Invader Zim ja Ren & Stimpy. Pelin hahmoista on toistaiseksi julkistettu 13 ja lisää luvataan myöhemmin.Kasuaalimpiin pelaajiin kenties enemmän vetoavan tunnetun hahmokatraan lisäksi peli aikoo myös tosissaan houkutella vakavampia Smash-pelaajia pariinsa käyttämällä esimerkiksi rollback-nettikoodia, jota taistelupeliyhteisö pitää parhaana mahdollisena lagittomaan pelikokemukseen ja jota tunnetusti Super Smash Bros. -pelisarja ei käytä.

Tämän lisäksi pelin kerrotaan myös antavan pelaajille mahdollisuuden käyttää wavedash-tekniikkaa. Tämä voi erityisesti innostaa kokeneimpia Smash-veteraaneja, sillä tämä erityisesti korkean tason peleissä nähty pelimekaniikka on viimeksi ollut pelisarjassa Gamecubelle ilmestyneessä Super Smash Bros. Meleessä.

Nähtäväksi jää onnistuuko Nickelodeon All-Star Brawl nousemaan kuninkaaksi kuninkaan paikalle mutta pitkästä aikaa kyseessä voi olla vakavasti otettava haastaja, vaikka peli tuskin tulee pääsemään lähellekään Super Smash Bros. Ultimaten massiivista hahmokatrasta.

Nickelodeon All-Star Brawl ilmestyy tämän vuoden syksyllä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja Nintendo Switch -alustoille. Lisätietoa pelistä löytyy sen kotisivuilta osoitteesta: nickelodeonallstarbrawl.com


V2.fi | Mikko Seppänen
< Viimeisempien tietoj... Vapaita viettänyt Al... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova