Tuorein sisältö

Nintendo kertoo ettei ole unohtanut Animal Crossing: New Horizonia - lupaa lisää ilmaista sisältöä vielä tänä vuonna

27.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 1070 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMassiiviseksi hitiksi näin korona-aikana osoittautunut Animal Crossing: New Horizon ei ole saanut isompia päivityksiä enää hetkeen mutta nyt Nintendo on luvannut vielä tämän vuoden puolella tuoda peliin lisää ilmaista sisältöä.

Heinäkuun 29. päivä peli saa seuraavan pienimuotoisemman päivityksen, joka lisää peliin jälleen hieman uusia kausiesineitä sekä tuo takaisin viimeksi viime vuoden elokuussa nähdyt ilotulitukset.Aikataulua tulevalle lisäsisällölle Nintendo ei kertonut mutta pelin fanit varmasti odottavat sen olevan jotain merkittävää, sillä peli ei saanut edes 1-vuotispäivänään juuri mitään erityishuomiota ja pelaajien mukaan pelin tapahtumakalenterikin on toistanut itseään jo jonkin aikaa.

Erityisesti fanien toiveessa olisi nähdä lisää sisältöä pelisarjan 3DS-konsolille ilmestyneestä New Leaf -osasta sekä tuttuja hahmoja pelisarjan muista aiemmista osista.

Peli on tämän vuoden maaliskuuhun mennessä myynyt yli 32 miljoonaa kappaletta ja pääasiassa saanut todella positiivisen vastaanoton niin pelisarjan faneilta kuin kriitikoiltakin (V2.fi:n arviossa 4,5/5), joten kysyntää uudelle merkittävälle sisällölle selvästikin olisi.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yli 2000 Activision ... Monster Hunter Rise ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova