Tuorein sisältö

Peruttu Castlevania: Grimoire of Souls -mobiilipeli tekee paluun Apple Arcadessa - tällä kertaa ilman mikromaksuja

13.08.2021 klo 20.30 | Luettu: 1708 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKonamin legendaarinen Castlevania-pelisarja on viettänyt pitkälti hiljaiseloa vuonna 2014 ilmestyneen Castlevania: Lords of Shadow 2 -pelin julkaisun jälkeen mutta pari vuotta sitten japanilainen pelijulkaisija herätti pieniä toiveita uudesta sisällöstä julkistamalla ihka uuden pelin nimeltään Castlevania: Grimoire of Souls.

Pelisarjan pitkäaikaisten fanien pettymykseksi kyseessä oli kuitenkin mikromaksuilla varustettu free-to-play-mobiilipeli, joka lopulta julkaistiin vain Kanadassa vuoden 2019 syksyllä ja lopulta peli vedettiin pois markkinoilta alle vuosi julkaisunsa jälkeen.

Nyt Konami on kuitenkin julkistanut, että Castlevania: Grimoire of Souls tekee paluun yksinoikeudella Apple Arcade -palvelussa. Applen kuukausimaksulla varustetun pelipalvelun ehdoista johtuen tämä tarkoittaa myös sitä, että pelissä ei tule olemaan enää mikromaksuja eikä myöskään minkäänlaisia mainoksia.

Pelin viralliset verkkosivut eivät vielä pidä juurikaan tietoa pelistä mutta pelin alkuperäinen mobiiliversio lupasi 4-pelaajan co-op-toimintaa maailmanlaajuisesti sekä 4vs4 -pelitilan.

Jää siis toistaiseksi nähtäväksi onko Konami hienosäätänyt peliä sen alkuperäisen epäonnistuneen julkaisun jälkeen muuten mutta visuaalinen ilme näyttäisi kuitenkin olevan sama kuin alta löytyvällä alkuperäisen mobiilipelin trailerilla. Julkaisupäivää Castlevania: Grimoire of Soulsilla ei vielä ole.Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kotimainen Stranger ... Kylmä kuolema odotta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

13.08.2021 klo 23.38

Konami se onnistuu pettämään vuosi toisensa jälkeen. Nopea tarkistus wikipediasta ja Kojima sotkujen jälkeen ei ole futista kummempaa tullut. MGS V tuli 2015 joten aika menetetty tapaus koko firma.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova