Tuorein sisältö

Kylmä kuolema odottaa yhä - kehuttu synkkä selviytymispeli Frostpunk saa jatkoa ja on pelattavissa ilmaiseksi viikonlopun ajan

13.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1226 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehutuista synkkäsävyisistä This War of Mine ja Frostpunk -peleistä tuttu puolalainen pelinkehittäjä 11 Bit Studios on julkistanut työstävänsä jatkoa kylmäävälle selviytymis- ja kaupunginrakentamispelilleen.

Jatko-osan nimi on yksinkertaisesti Frostpunk 2 ja pelin kerrotaan sijoittuvan 30 vuotta edellisosan tapahtumien jälkeen. Tulevassa pelissä ihmiskunnan rippeet ovat siirtyneet hiilen käytöstä öljyyn, joten viktoriaanisen steampunkin sijaan jatko-osa voikin edustaa visuaaliselta tyyliltään hieman harvinaisempaa dieselpunk-genreä.

Pelaaja toimii jälleen maailman todennäköisesti viimeisen ihmisasutuksen johtajana, jonka tehtävänä on pitää huolta ihmisrodun selviämisestä sekä kaupungin laajentumisesta. Se tehdäänkö tämä hinnalla mikä hyvänsä, riippuu jälleen pelaajan tekemistä moraalivalinnoista.

Pelin Steam-sivulla toinen Frostpunk 2:n ohjaajista Jakub Stokalski kertoo pelistudion tavoitteena on jatko-osassa laajentaa valtavasti pelin skaalaa, tuotantoarvoja sekä ennen kaikkea pelaajan tekemien valintojen kirjoa.

Julkaisupäivää Frostpunk 2 -pelillä ei vielä ole mutta julkistustrailerin perusteella peli saapuu aluksi ainakin PC-alustalle ja on ostettavissa Steam, GOG ja Epic Games Store -kauppapaikoilta.

Pelaajat voivat myös tutustua pelisarjan ensimmäiseen osaan, kun Frostpunk-pelin (V2.fi:n arviossa 3,5/5) perusversio on pelattavissa ilmaiseksi tämän viikonlopun ajan Steamissä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Peruttu Castlevania:... Quakeconissa juhlita... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

14.08.2021 klo 15.21

Frostpunk on lyhyt peli, jonka uudelleenpeluuarvo on pieni. Viikonlopussa näkee helposti kaiken.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova