Tuorein sisältö

DOOM-legenda John Romerolta tulossa jatkoa epäviralliselle viidennelle Sigil-episodille sekä mahdollisesti myös Quake-sisältöä

17.08.2021 klo 20.15 | Luettu: 1392 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelilegenda John Romero on paljastanut työstävänsä jatko-osaa pari vuotta sitten julkaistulle The Ultimate Doom -pelin epäviralliselle viidennelle episodille nimeltään Sigil.

Sigil julkaistiin juhlistamaan 25 vuotta täyttänyttä Doomia ja tarjosi 18 ihka uutta Romeron suunnittelemaa pelikarttaa, jotka olivat jaettu puoliksi yksinpeli- ja deathmatch-karttojen välille. Nyt The Age of Hell -modin tekijälle Bridgeburnerille antamassaan videohaastattelussa Romero vahvistaa työstävänsä jatko-osaa Sigilille, joka tulee tällä kertaa pohjaamaan Doom 2 -peliin.

Päivämäärää tai tarkkaa kenttämäärää Romero ei vielä paljastanut mutta kertoi Sigil 2:n ilmestyttyä suunnitelmissa olevan seuraavaksi ottaa työn alle uusien karttojen tekeminen iD Softwaren seuraavaan peliin eli Quakeen.

Olisikin mielenkiintoista nähdä millaisia visioita Romerolla on Quaken suhteen, sillä juurikin sen kehityksen aikana Romeron ja John Carmackin välille syntyneet riidat ajoivat Romeron lähtemään iD Softwarelta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epäilyttävää... Fort... EA lupaa jatkossa ot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova