Tuorein sisältö

John Romeron DOOMiin tekemä viides episodi Sigil on vihdoin ladattavissa ja aivan ilmaiseksi

02.06.2019 klo 11.00 | Luettu: 2333 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Joulukuussa 2018 John Romero ilmoitti työstävänsä epävirallista jatkoa The Ultimate DOOMin neljännelle episodille. Alun perin viidennen episodin Sigilin piti ilmestyä helmikuun puolivälissä ja sitten taas Romeron tiedotuksen mukaan huhtikuussa. Kummatkaan ajankohdat eivät pitäneet paikkaansa, sillä kehityksen aikana koettiin muutamia vastoinkäymisiä. Nyt odotus on kuitenkin päättynyt, sillä Romeron tekemä viides episodi on vihdoin ladattavissa Romeron nettisivustolta.

Kyseessä on ilmainen “megawad”, mutta innokkaille on tarjolla sivuston kautta myös peli + soundtrack -paketti, jonka hinta on 6,66 euroa. Sen lisäksi tarjolla on myös SIGIL Baphomet -paita hintaan 30 euroa. Valitettavasti vain ennakkomyynnissä olleet SIGIL Beast Box ja SIGIL Standard Box ovat loppuunmyytyjä, joten niiden perään on enää turha haikailla.

Jos viidenteen episodiin haluaa päästä käsiksi, on syytä muistaa, että Sigiliä pelatakseen tarvitsee myös kopion The Ultimate DOOMista. Sellaisen voi kuitenkin lunastaa itselleen melko huokeaan hintaan esimerkiksi Steamista, Humble Storesta ja GOGista.

Lähde: EurogamerV2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi laiteuutiset (... Tältä näyttää uusitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova