Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Kosmista kauhua, tappelupelejä ja roolipelitoimintaa - tässä oli vasta pre-show-osion tarjonta

25.08.2021 klo 21.30 | Luettu: 1074 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Gamescom 2021 alkaa tänään virallisesti Opening Night Live -lähetyksellä mutta jo lähetyksen pre-show-osion aikana tykiteltiin menemään uusilla pelitrailereilla, tosin pääasiassa jo aiemmin julkistetuista peleistä.

The King of Fighter XV

SNK:n legendaarinen taistelupelisarja The King of Fighters tekee paluun ensi vuonna usean vuoden tauon jälkeen. Pelissä on mukana 39 taistelijaa vuosien varrelta, sisältäen useita fanisuosikkeja kuten K', Leona ja Iori Yagami. Peli ilmestyy helmikuun 17. päivä Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Nine To Five

Entisen Remedy-pomon Matias Myllyrinteen uuden pelistudion Redhill Gamesin nettiräiskintäpelissä Nine to Five lupaa tarjota hieman erilaista työuraa PC-pelaajille.




Bus Simulator 21

Jos räiskintäura ei kiinnosta, niin Bus Simulator 21 tarjoaa hieman rennomman vaihtoehdon kun peli ilmestyy syyskuun 7. päivä Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille.



Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Bandai Namcon julkaisema kehuttu Dark Pictures -kauhupelien sarja jatkuu lokakuussa House of Ashes -osalla ja pelistä nähtiin jälleen yksi uusi traileri. House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Dolmen

Dolmen lupaa tarjoilla kosmista kauhua toimintaroolipelipaketissa ensi vuonna ja pelistä nähtiin nyt ensimmäistä kertaa pelin tarinaa avaava traileri. Peli ilmestyy Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Nobody Saves the World

Hauskan Guacamelee! -pelin tekijöiden uusin Nobody Saves the World on kaverin kanssa pelattava ylhäältä kuvattu toimintaroolipeli, joka ilmestyy ensi vuoden alussa Xbox Series X|S-, Xbox One- ja PC-alustoille.



Soundfall

Soundfall vaikuttaa hieman erilaiselta musiikkirytmipeliltä ja yhdistää seikkailuroolipeliä sekä rytmipelitoimintaa värikkään näköiseksi paketiksi. Julkaisupäivää pelillä ei vielä ole mutta sen kerrotaan ilmestyvän PC- ja konsolialustoille.



DreamCycle

Lara Croftin luojan Toby Gardin seuraava toimintaseikkailu vie pelaajan taistelemaan unimaailman korruptoituneita asukkaita vastaan hiipimisen, ansojen ja taikuuden avulla. Peli saapuu Steam-kaupan Early Accessiin syyskuun 7. päivä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Saints Row pistettii... Gamescom 2021: Nyt r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova