Tuorein sisältö

V2.fi tutustui uuteen Saints Row -peliin - ja vanhempaa saa nyt ilmaiseksi!

26.08.2021 klo 16.00 | Luettu: 1911 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen julkistettiin uusi Saints Row -peli ja sen kunniaksi Epic Games Store tarjoilee viikon ajan ilmaiseksi Saints Row: The Third Remastered -pelin.

V2.fi tutustui: Uusi Saints Row


Uusi Saints Row -peli ei jatka vanhan tarinaa - tekijätiimi kommentoi tyyliin "mihin siitä olisi voinut enää jatkaakaan?". V2.fi osallistui pari viikkoa sitten pelin esittelytilaisuuteen, jossa kävi todellakin selväksi, että vanhat kuviot on hylätty ja alusta aloitetaan. Toki mukana on yhä pelisarjalle ominaista huumoria ja ylilyöntejä, mutta hieman maanläheisempään tyyliin on pyritty monestakin syystä.


Pelaaja on osa jengiä Santo Ileson kaupungissa, joka muistuttaa lounais-USA:n maisemia. Jengissä on neljä jäsentä: suunnitelmista ja talousasioista huolehtiva Eli, kuski-mekaanikko Neenah, supliikki-DJ Kevin sekä pelaaja itse: Boss. Hahmonsa saa kustomoida monipuolisesti.

Isossa, avoimen maailman tyyliin pelattavassa Santo Ileson kaupungissa ei toki olla yksin hämärätouhuissa, vaan uuden jengin pitää raivata tiensä kaupungin huipulle kolmen muun ryhmittymän hengittäessä niskaan. Perus-action on ajamista ja räiskettä (mukana on taas tutun ylilyötyä asevalikoimaa), mutta kun pitkin kaupunkia perustaa bisneksiä, saa kaikenlaista lisätehtävää (kyllä, myös vakuutuspetoksia). Ajomallin luvattiin olevan huomattavan pätevä ja sisältävän yllätyksellisen pelitavan - tekijät käyttivät ilmaisua "car as a weapon".

Ja kaiken voi tehdä myös co-oppina.


Tekijät kertoivat ottaneensa vaikutteita taisteluihin John Wick -elokuvista, ajamiseen Baby Driveristä ja läskiksi heitettyyn fiilikseen Hobbs & Shaw -elokuvasta. Pitkin Santo Ileson moninaisia alueita on ripoteltu myös piilotettuja salaisuuksia sarjan fanien löydettäviksi.

Peli julkaistaan 22.2.2022 PC, PS4, PS5, X1, XSX|S.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Deadmau5:n vänkä vir... Näin kaunista on uud... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

26.08.2021 klo 22.14 5 tykkää tästä

Floppi.

Kommentin minimipituus on 10 merkkiä!
lainaa
Cubisti

27.08.2021 klo 15.51 1 tykkää tästä

Virkistävää, että joku studio yrittää edes saada kerran kymmeneen vuoteen uuden pelin valmiiksi. Rockstar, anyone?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova