Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Pelikuvaa Life is Strange: True Coloursista, eläimet ottavat toisistaan mittaa battle royalessa, lisää synkkää sotaa ihmiskunnan tulevaisuudessa, luolastokoluamista ja VR-dinoja

27.08.2021 klo 00.10 | Luettu: 1285 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Life is Strange: True Colors

Kehuttu Life is Strange -pelisarja jatkuu pian uuden True Colors -osan kanssa ja pelistä nähtiinkin nyt uusi pelikuvaa esitellyt traileri. Life is Strange: True Colors ilmestyy syyskuun 10. päivä PlayStation-, Xbox-, PC- ja Google Stadia -alustoille, lisäksi pelistä ilmestyy vielä myöhemmin tänä vuonna Nintendo Switch -versio.




Super Animal Royale

Super Animal Royale on battle roayle -peli, jossa söpöt eläimet ottavat toisistaan mittaan 64-pelaajan taisteluissa. Peli on free-to-play ja saatavilla heti PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, PC- ja Nintendo Switch -alustoille.



Warhammer Chaos Gate: Daemon Hunters

Ihmiskunnan synkässä tulevaisuudessa on vain sotaa ja pelaajat voivat osallistua siihen jälleen yhdessä uudessa Warhammer 40K -pelissä. Tällä kertaa pelaaja ohjastaa Grey Knights -mariineja nopeatempoisessa vuoropohjaisessa roolipelissä.



Sands of Aura

Sands of Aura tarjoilee tunnelmallista luolastokoluamista ja saapuu Steamin Early Accessiin lokakuun 21. päivä.



Jurassic World Aftermath Part 2

Dinosaurusten välttely jatkuu, kun VR-peli Jurassic World Aftermath saa jatkoa Oculus Quest -laitteille syyskuun 30. päivä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: Aweso... Gamescom 2021: Kun m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova