Tuorein sisältö

Kokosimme Future Games Show -lähetyksen parhaat palat - katso lista täältä!

24.08.2023 klo 00.01 | Luettu: 1064 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Gamescom 2023:n Future Games Show’ssa esiteltiin yli 50 erilaista pelitraileria. Esillä oli joitakin jo aiemmin nähtyjä pelejä, mutta myös ensimmäistä kertaa maailmalle esiteltyjä tuotoksia.

Poimimme kärkikymmenikön esitellyistä peleistä, jotka erityisesti kiinnittivät V2.fi:n toimituksen huomion. Koko lähetyksen voit katsoa tämän uutisen lopusta.

Robocop: Rogue City


Robocop suojelee rikoksessa rypevää Detroitia sähäkän näköisessä ensimmäisen persoonan ammuskelupelissä. Robocop: Rogue Cityn arvioitu julkaisuajankohta on syyskuussa 2023 ja se ilmestyy PC:lle ja konsoleille.



Gangs of Sherwood


Gangs of Sherwood yhdistää steampunk- ja scifi-estetiikkaa keskiaikaisen Englannin maisemiin. Iloiset veikot vapauttavat sorrettua kansaa 19. lokakuuta alkaen PC:llä ja konsoleilla.



Star Trucker


Star Truckerissa farmarihousut vaihtuvat avaruuspukuun, kun kaikenkarvaisen kuorman rahtaaminen tapahtuu avaruudessa. Rekkamiehet pääsevät tähtiin ensi vuoden aikana PC:llä.



It’s a Wrap


Tässä pulmia kuhisevassa tasohyppelyssä ongelmia ratkotaan videoleikkausohjelman aikajanalla, tapahtumien ajoituksia viilaten. PC-versio on pelattavissa nyt, Switch-versio on luvassa myöhemmin.



Hellsweeper VR


Hellsweeper VR vie näyttäviin taisteluihin kauhistuttavia demoneja vastaan. Pelin ytimessä on moninpeli, jossa voimansa voi yhdistää kavereiden kanssa eri alustojen kesken. Helvettiä lakaistaan 21. syyskuuta alkaen PSVR 2:lla ja Meta Questilla sekä Steam VR:n ja Viveportin kautta.



Europa


Europan seesteisen kaunis maailma tuo mieleen Studio Ghiblin iki-ihanat elokuvat. Seikkailupeliä voi fiilistellä vaikka heti, sillä pelattava demo löytyy Steamista jo nyt. Varsinainen julkaisu tapahtuu ensi vuoden aikana.



Scorn


H. R. Gigerin ja Zdzislaw Beksinskin taidetyyleistä vahvasti inspiraationsa saanut selviytymiskauhupeli Scorn nähtiin tilaisuudessa. Peli julkaistiin viime lokakuussa, mutta nyt sen ilmoitettiin saapuvan myös PlayStation 5 -konsolille 3. lokakuuta. PC- ja Xbox Series X|S -pelaajat voivat hypätä biopunk-seikkailuun myös Game Passin kautta.



Dome-King Cabbage


Dome-King Cabbage on visual novel, jossa päähenkilö Mush kiirehtii työhaastatteluun. Mush vain näkee asiat hirviöiden keräämiseen keskittyvänä roolipelinä, mikä johtaakin psykedeeliseen näkymään ympäröivästä maailmasta. Ajankohtaa ei tarkennettu, mutta peli ilmestyy PC:lle ja Switchille.



Wayfinder


Toimintaroolipeli Wayfinderin esittelyssä tarjoiltiin näyttävää visuaalista ilmettä sekä pieni vilaus myös taistelua, joka näytti sekin järeältä. Evenorin sirpaloitunut maailma ottaa sankarinsa vastaan nyt ja seikkailuun voi liittyä PS4-, PS5-, Xbox One ja Series X|S -konsoleilla tai PC:llä.



Helskate


Kyllä mukaan aina yksi skeittipelikin sopii! Helskate on toiminnallinen roguelite, jossa Tony Hawkin inspiroima Anton Falcon skeittaa ja temppuilee tiensä läpi helvetillisten koitosten. Värikäs peli on tulossa PC:lle, mutta julkaisuajankohtaa ei vielä tarkennettu.



Katso Future Games Show -lähetys kokonaisuudessaan tästä.



V2.fi | Anne Kukkura
< Sonyn kannettava PS5... Stalker 2: Heart of ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova