Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Multitaskausta vaativa toimintapeli, keskiaikaista kylänrakennusta, Dreamsillä tehty animaatiosarja, upealta näyttävä perulainen tasoloikka ja onko totuus tuolla ulkona mutanttihain suussa?

27.08.2021 klo 01.05 | Luettu: 1494 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen




Soulstice

Toimintaroolipeli Soulstice esitteli pelikuvaa, jossa pelaajan pitää taisteluissa ohjastaa kahta hahmoa samanaikaisesti pärjätääkseen taisteluissa. Peli ilmestyy ensi vuonna seuravaan sukupolven konsoleille ja PC:lle.



Medieval Dynasty

Rakentelupelien ystävien täytyy Medieval Dynasty -pelissä yrittää pitää keskiaikainen kyläpahanen hengissä ja saada se jopa kasvamaan. Peli ilmestyy PC:lle syyskuun 23. päivä.



Noguchi's Bell

Seuraavaksi esillä oli jotain hieman erilaista, sillä Noguchi's Bell on Media Moleculen Dreams-pelintekopelillä tehty animaatiosarja, joka hakee tällä hetkellä rahoitusta Kickstarterissa.



Imp of the Sun

Perulaisesta kulttuurista inspiraatiota ammentava Imp of the Sun -tasoloikka näyttää visuaalisesti upealta ja toivottavasti on myös pelattavuudeltaan yhtä hyvää. Peli ilmestyy PC-alustalle ensi vuoden alkupuolella.



Maneater: Truth Quest

Hairoolipeli Maneater siirtyy kalastusohjelmista salaliittoteorioiden ja salaisten kansioiden puolelle uuden Truth Quest -laajennuksen myötä. Totuutta pääsee metsästämään elokuun 31. päivä Xbox-, PlayStation- ja PC-alustoilla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: Kerba... Gamescom 2021: Geral... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova