Tuorein sisältö

Ei mikromaksuja mutta reilusti verta ja irtoraajoja - EA Motive tarjosi hyvin varhaisen katsauksen Dead Spacen uusioversioon.

31.08.2021 klo 21.05 | Luettu: 1532 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA Motiven työstämä uusioversio Dead Space -kauhupelistä on vielä jopa muutaman vuoden päässä julkaisustaan mutta pelinkehittäjä poikkeuksellisesti tarjosi hyvin varhaisen katsauksen selvästi yhä työn alla olevaan peliin sekä kertoi hieman suunnitelmistaan modernin kauhuklassikon uudistamisen suhteen.

Peliä olivat esittelemässä sen taiteellinen ohjaaja Roman Campos-Oriola ja tuottaja Philippe Ducharme painottivat kaiken esitellyn materiaalin olevan yhä työn alla mutta toivat hyvin selväksi haluavansa pitää kiinni alkuperäisen pelin kauhutunnelmasta, johon liittyen he esittelivätkin aluksi pelin entistäkin yksityiskohtaisempaa grafiikkaa ja valaistusta.

Alkuperäisessä pelissä vihollisten raajojen irtoleikkaaminen oli erittäin oleellisessa osassa toimintaa ja tuleva uusioversio aikoo pitää siitä kiinni. Lähetyksessä esiteltiinkin uutta entistäkin yksityiskohtaisempaa vahinkomallinnusta, jossa pelaajan tarvitsee ensin ampua vihollisten raajoista lihat irti ennen kuin raajat itsessään irtoavat, saman mallinnuksen avulla pelinkehittäjien mukaan myös normaalit aseet tulevat tekemään uusioversio paljon enemmän näkyvää vahinkoa vihollisiin.

Pelinkehittäjillä on myös suunnitelmissa laajentaa alkuperäisen pelin painovoimattomuus-kohtauksia ja antaa pelaajalle enemmän tilaa tutkimiseen sekä mahdollisesti myös tarjota tätä kautta uusio haasteita. Tarinan suhteen ei kuitenkaan fanien tarvitse pelätä liikaa muutoksia sillä sekä Ducharme että Campos vakuuttivat pelin pitävän kiinni alkuperäisen pelin tarinasta ja korkeintaan laajentavan sitä hieman. Faneja myös ilahduttanee tieto siitä, että alkuperäisissä peleissä kuultu Gunner Wright palaa myös takaisin Isaac Clarken rooliin.

Dead Space 3 -pelissä olleet mikromaksut aiheuttivat aikanaan pienen kohun mutta uusioversion kanssa tästä ei ole huolta sillä pelinkehittäjät vannoivat ja vakuuttivat, että uudessa pelissä ei tulla minkäänlaisia mikromaksuja näkemään.

EA Motiven Dead Space -lähetyksen voi katsoa pelinkehittäjän Twitch-kanavalta tai alta YouTube-upotuksesta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Annoile ilmaiseksi v... Snake? Snake!? Snaaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova