Tuorein sisältö

Snake? Snake!? Snaaaake! Konami ilmoitti sulkevansa Metal Gear Solid 5:n PlayStation 3 ja Xbox 360 -palvelimet

31.08.2021 klo 23.00 | Luettu: 1060 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKonami ilmoitti tänään sulkevansa Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelin palvelimet Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleilla sekä vetävänsä pelin ensi vuonna pelin kokonaan digitaalisesta myynnistä kyseisillä alustoilla.

Tästä päivästä lähtien pelaajat eivät myöskään enää voi tehdä pelin sisällä ostoksia ja Konami ilmoitti vetävänsä myös pelin Metal Gear Online -pelitilaan liittyvän DLC-sisällön myynnistä marraskuun 30. päivä. Kokonaan peli poistuu Xbox- ja PlayStation-kaupoista ensi vuonna maaliskuun 1. päivä ja lopulta pelin palvelimet suljetaan toukokuun 31. päivä.

Hideo Kojiman viimeiseksi Konami-peliksi jäänyt Metal Gear Solid V jää kuitenkin täysin pelattavaksi offline-tilassa mutta pelin julkaisun jälkeen siihen lisätty Metal Gear Online -tila sekä muut nettiominaisuudet poistuvat käytöstä yhdeksän kuukauden kuluttua.

Konami ei ainakaan toistaiseksi ole kertonut vastaavista toimenpiteistä pelin PlayStation 4- tai Xbox One -versioita koskien mutta jos pelin seitsemännen konsolisukupolven version nettipeliä haluaa vielä pelata, niin se kannattaa aloittaa nyt.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ei mikromaksuja mutt... Uusi traileri esitte... >

Keskustelut (1 viestiä)

fhskjdfhkj

01.09.2021 klo 01.12 1 tykkää tästä

Mistäs sen tietää mitä Kojima on duunannut kulisseissa mutta saisivat konamilla antaa oikeudet takaisin Kojimalle ja lyödä itseään mahaan samuraimiekalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova