Tuorein sisältö

Tämän syksyn kesä-Assembly on peruttu, keväällä taas uusi yritys

03.09.2021 klo 14.00 | Luettu: 1144 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Assembly-tapahtuma tiedottaa sivustollaan, että lokakuun lopulle suunniteltu Assembly Summer 2021 Fall Edition on peruttu. Syyksi ilmoitetaan edelleen jylläävä koronatilanne sekä tapahtumateollisuutta koskevat rajoitukset.

"Assemblyn ytimessä on etenkin LAN-ympäristö ja BYOC-paikat jossa vietetään pitkiä aikoja yhdessä samoissa sisätiloissa. Tietokonepaikkoja tapahtumassa on useita tuhansia, vieraamme ovat pääosin nuoria, joiden rokotekattavuus ei ole arvioiden mukaan lokakuussa vielä hyvällä tasolla... Tapahtuman vieraiden sekä henkilökuntamme terveys on kuitenkin etusijalla sekä osallistuminen viruksen vastaiseen taisteluun omalta osaltamme – emme halua ottaa riskiä, että tapahtumamme olisi yksi covid-19 pesäkkeistä."

Järjestäjät kertovat, että suunnitellut demokilpailut, casual-turnaukset sekä Opera Beyond -turnausfinaali pyritään järjestämään loppuvuoden 2021 aikana. Seuraava tapahtuma-aika on 24.-27.2.2022 ja jo ostetut liput lokakuun tapahtumaan siirretään siellä käytettäviksi. Lisätiedot ja uudet liput lähetetään sähköpostitse osoitteeseen, joka on ilmoitettu lipunoston yhteydessä.

Lisätietoa täällä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Far Cry 6 näyttää tä... Ylellä pelataan tänä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova