Tuorein sisältö

Pian voit ohjata Xbox Series -konsoleita aivan tavallisella television kaukosäätimellä

09.09.2021 klo 20.00 | Luettu: 2271 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Microsoft on aloittanut testijakson, jossa Xbox Insiders -jäsenet ovat päässeet kokeilemaan TV-kaukosäädintä ja Xboxia koskevia uusia ominaisuuksia. Jatkossa Xbox Series -konsoleiden käyttöjärjestelmää voi nimittäin käyttää aivan tavallisella television kaukosäätimellä

The Vergen uutisen mukaan ajatuksena on, että käyttäjät voisivat jatkossa selata esimerkiksi Netflixiä, YouTubea, Twitchiä ja muita suoratoistopalveluita kaukosäätimellä. Jatkossa konsolin käyttäminen olisi hieman helpompaa, sillä käyttäjän ei tarvitse näitä palveluita käyttääkseen tarttua kiinni Xbox-ohjaimeen.

Ohjausmekanismin takana on HDMI-CEC-ominaisuus, joka on ollut jo joidenkin ominaisuuksien kohdalta käytössä, mutta nyt Microsoft on avaamassa ominaisuuksia käyttöön aiempaa laajemmin. Mikäli kuulut Xbox Insiders -ohjelmaan, voit käydä katsomassa, löytyykö sinun konsolisi valikoista mahdollisuus kytkeä uusi ominaisuus päälle. Ohjeet löydät alla olevasta twiitistä. Oletettavaa on, että uudet ominaisuudet tulevat kaikkien saataville tulevien kuukausien aikana.







V2.fi | Miia Lyyra
< Walking Dead -firma ... Insurgency: Sandstor... >

Keskustelut (3 viestiä)

fakta

10.09.2021 klo 03.09

Ei mitään ihmeellistä. Sama on jo vuosia hoitunut millä hyvänsä ohjelmoitavalla kaukosäätimellä.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.09.2021 klo 09.26

Juuh, XSX on mediakeskuksena meillä juuri siksi, että se tottelee samaa Logitech Harmonya kuin kaikki muutkin kasan laitteet. Ei tarvinnut edes vaihtaa ohjelmointia, kun siirtyi Xbox Onesta Series X:ään.
lainaa
feodinv

10.09.2021 klo 13.47

ai toimiiks saloran johtosaadin kans
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova