Tuorein sisältö

Näin buuttaa Xbox Series X, huomisessa tilaisuudessa nähdään mm. Assassin's Creed Valhallaa, xCloud Suomessa

06.05.2020 klo 11.00 | Luettu: 3379 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Huomenna kello 18 Suomen aikaa järjestetään Inside Xbox, jossa nähdään Xbox Series X -pelejä, mutta jotain on saatu tietoon jo ennakkoonkin. Ensinnäkin Microsoft julkaisi lyhyen videon, joka esittelee XSX:n aloitusanimaatiota ja -ääntä. Simppeli ja rauhallinen.Microsoft kertoo, että Xbox Series X ja Halo Infinite jouluksi kauppoihin on edelleen vakaana tavoitteena, siitä ei aiota lipsua. Kaikki Xbox Game Studiosin 15 tiimiä työstävät tällä hetkellä uusia pelejä XSX:lle (ja Xbox Game Passiin lisättäviksi) - sekä toki pelistudiot ympäri maailman. Kaikki suurimmat julkaisut tulevat heti julkaisupäivänään myös PC:n Xbox Game Passiin, mm. Halo Infinite ja Microsoft Flight Simulator.

Project xCloud preview program on nyt Suomessakin. Siihen pitää vain rekisteröityä, ladata sovellus Android-laitteelle, yhdistää siihen Xbox Onen langaton ohjain ja alkaa testailla. Nopeasti netistä on tietenkin etua.

Huominen Xbox Inside on ensimmäinen lähetyksistä, joita aiotaan pitää jatkossa joka kuukausi vuoden loppuun asti. Lähetyksiä kutsutaan nimellä Xbox 20/20 ja huomenna nähdään mm. Assassin's Creed Valhalla. ACV on yksi "Smart Delivery" -peleistä, eli vaikka sen ostaisi X1:lle, saa tulevaisuudessa myös XSX-version. Kaikki nähtävät pelit ovat Xbox Series X Optimized, eli vaikka nimikkeet voivatkin olla tuttuja nykykoneilta, niitä voi olla viilattu vaikkapa 4K-resoluutioon ja 120 FPS -ruudunpäivitysnopeuteen.

Heinäkuun lähetys on pyhitetty Xbox Game Studiosin omille peleille.

Ilmainen Forza Street -kaahailupeli on nyt ladattavissa iOS- ja Android-laitteille ja Halo 2: Anniversary saapuu Steamiin ja Xbox Game Pass for PC:lle ensi viikolla.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Paluuta tekevä legen... Valtava määrä Ninten... >

Keskustelut (2 viestiä)

fosvdn

06.05.2020 klo 15.03

onko forza team polliny kaikki criterionilaiset kun on ihan kopio blurista. kelpais oikeallekin pelikoneel
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.05.2020 klo 15.41 1 tykkää tästä

fosvdn kirjoitti:
onko forza team polliny kaikki criterionilaiset kun on ihan kopio blurista. kelpais oikeallekin pelikoneel


Tuohan perustuu vanhempaan Miami Street -peliin, josta nyt sitten hiottiin Forza. Criterion-yhteyksiä en ainakaan heti löytänyt, mutta mahdollista.

Mutta Blur. Aijai. Se se oli kiva peli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova