Tuorein sisältö

Heitä skeba nurkkaan, sillä kitaranopetuspeli Rocksmith+ julkaistaan vasta vuonna 2022

15.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1808 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoft on ilmoittanut, ettei kitaranopetuspeli Rocksmith+ saavu markkinoille tänä vuonna. Alun perin skebaa piti päästä soittamaan jo kesällä, mutta nyt julkaisu on siirretty ensi vuoteen. Ubisoft ei ole ilmoittanut tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Viivästymisen syyksi kerrotaan tarve saada lisää kehitysaikaa. Kehittämisen kohteena ovat Rocksmith+:n ydintoiminnat, joita kehittäjät haluavat viilata. Palautetta tulevasta pelistä kerättiin kesällä järjestetyn betatestin yhteydessä. Mitä ilmeisemmin pelaajien antama palaute ei ollut positiivista, sillä Ubisoftin julkaisemassa blogikirjoituksessa kehittämiskohteiksi nostettiin kappalekirjasto, äänitulot, nuotin tunnistus, pelissä edistyminen ja käyttöliittymä. Esimerkiksi betatestissä oli kokeiltavissa ainoastaan 500 kappaletta, mutta lopullisessa versiossa on kuitenkin tarjolla tuhansia kappaleita. Lisätietoja kehittämiskohteista voit lukea Ubisoftin blogikirjoituksesta.

Alla kesällä julkaistu Rocksmith+-traileri.V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Battlefield 20... Huhu oli totta: Batt... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.09.2021 klo 10.01 1 tykkää tästä

Kuulostaa vähintään 10 euroa / kuukausi maksavalta tuotteelta. Tietenkin JOS sen kanssa oppii soittamaan, niin on voi olla ihan ok hinta. Itse haluaisin pelit kertamaksulla, tosin DLC:t eivät nappaa. Ja DLC:nä nuo kappaleet sitten tulisivat, kuten aiemmassa Rocksmithissä. Pelaaminen on kallista nykyään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova